Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βρήκε… Μαζουακού η Ρόμα

Βρήκε… Μαζουακού η Ρόμα
Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015 - 19:52

Η Ρόμα από την αρχή του καλοκαιριού και μετά την πώληση του Χοσέ Χολέμπας αναζητούσε στην αγορά έναν αριστερό μπακ για να καλύψει το κενό που είχε δημιουργηθεί στην άμυνά της.

Ένα από τα ονόματα που έπαιξαν δυνατά και ήταν στους στόχους των «τζιαλορόσι» για το αριστερό άκρο της άμυνάς τους, ήταν αυτό του Αρτούρ Μαζουακού. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα ανέφεραν τα ιταλικά δημοσιεύματα, είχαν γίνει δύο προτάσεις στον Ολυμπιακό για τον 21χρονο Γάλλο μπακ. Ωστόσο, και οι δύο απορρίφθηκαν καθώς δεν κάλυπταν τις απαιτήσεις των «ερυθρόλευκων» οι οποίοι ζήτησαν ένα ποσό κοντά στα 12 εκατ. ευρώ.

Ο τεχνικός της Ρόμα, Ρούντι Γκαρσία, επειδή είδε ότι δύσκολα ο Μαζουακού θα καταλήξει στο «Ολίμπικο», προχώρησε στις εναλλακτικές που είχε και βρήκε τον «εκλεκτό» στο πρόσωπο του συμπατριώτη του, Λούκας Ντινιέ.

Ο 22χρονος Γάλλος άσος αποκτήθηκε ως δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ντινιέ από το πρωί βρίσκεται στην Ιταλία και την Ρώμη, περνάει από ιατρικές εξετάσεις κι εφόσον όλα πάνε καλά θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Διαβάστε επίσης

Στη Ρόμα ο Ντιν

Στη Ρόμα ο Ντιν

Συμπαίκτης των Κώστα Μανωλά και Βασίλη Τοροσίδη θα είναι τη νέα σεζόν ο 22χρονος μπακ της Παρί.