Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Με σεβασμό κόντρα σε όλους»

«Με σεβασμό κόντρα σε όλους»
Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015 - 01:04

Ο Τσάμπι Αλόνσο υποστήριξε πως η Μπάγερν θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσει τους αντιπάλους της με τον ίδιο σεβασμό και προσοχή, για να πάρει την πρόκριση στους «16» του Champions League.

«Θα αντιμετωπίσουμε και τις τρεις ομάδες με τον σεβασμό και την προσοχή που πρέπει. Ξέρουμε πολύ καλά την Άρσεναλ ενώ έχω παίξει αντίπαλος και με τον Ολυμπιακό και με την ομάδα της Ντιναμό. Είμαστε φαβορί αλλά μας περιμένουν δύσκολες και… καυτές εκτός έδρας μονομαχίες και θα πρέπει να δείξουμε πολύ καλή εικόνα», ήταν τα λόγια του Ισπανού μέσου των Βαυαρών.

Από την μεριά τους Μάνουελ Νόιερ και Φίλιπ Λαμ τόνισαν τα εξής: «Η Άρσεναλ είναι μία ομάδα την οποία την ξέρουμε καλά από το Champions League. Οι άλλες δύο ομάδες έτσι όπως τις βλέπω και από αυτά που ξέρω, πιστεύω και φαντάζομαι πως θα είναι καλές και δυνατές. Δεν έχω παίξει με Ολυμπιακό και Ντιναμό, όμως και οι δύο ομάδες αυτές έχουν κάνει καλά παιχνίδια στον θεσμό. Θα πρέπει να προσέξουμε πολύ και να τους δούμε σοβαρά. Για εμάς ο στόχος είναι μόνο πρόκριση στην επόμενη φάση», δήλωσε ο Μάνουελ Νόιερ.

Τέλος, ο αρχηγός της Μπάγερν, Φίλιπ Λαμ, τόνισε: «Είναι εξαιρετικό για μένα που θα παλιούς φίλους. Τον Μερτεζάκερ και τον Οζίλ. Στο Ζάγκρεμπ και στον Πειραιά περιμένω δύο πολύ δυνατά ματς και σε εξαιρετική ατμόσφαιρα».

Διαβάστε επίσης

Μέσι, ο καλύτερος όλων!

Μέσι, ο καλύτερος όλων!

Το βραβείο του κορυφαίου παίκτη της Ευρώπης για την σεζόν 2014/15 κέρδισε ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

«Δεν ήθελα την Μπάγερν»

«Δεν ήθελα την Μπάγερν»

Ο γραμματέας της Άρσεναλ, Ντέιβιντ Μάιλς ανέφερε πως δεν ήταν καλή η κλήρωση, από τη στιγμή που η ομάδα του «έπεσε» με την Μπάγερν.

Ρούνεϊ λαμπρός την οδηγεί

Ρούνεϊ λαμπρός την οδηγεί

Με χατ-τρικ του διεθνούς Άγγλου φορ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέσυρε 4-0 τη Μπριζ και προκρίθηκε πανηγυρικά στους ομίλους του Champions League.