Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ισχυρή καταιγίδα στην Αττική

Ισχυρή καταιγίδα στην Αττική
Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018 - 15:03

Νέα ισχυρή καταιγίδα ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής στον νομό Αττικής, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί έντονη αγωνία για τις πυρόπληκτες περιοχές καθώς οι επιχειρήσεις διάσωσης εξακολουθούν να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, εξαιτίας της σφοδρής καταιγίδας, αντιμετωπίζουν στην περιοχή του Ψυχικού και Γηροκομείου, καθώς και στον Καματερό και τον Κόκκινο Μύλο. Αναγνώστες αναφέρουν στα parapolitika.gr ότι στην περιοχή των Αμπελοκήπων βρέχει από τις 13:30 ενώ, περίπου στις 14:00, σημειώθηκε διακοπή ρεύματος στην περιοχή.

Μάλιστα, μποτιλιάρισμα επικρατεί στην Κηφισίας, στο ρεύμα ανόδου από Νέο Ψυχικό και μετά, ενώ κλειστή είναι η Αγίου Αθανασίου στο Μαρούσι. Προβλήματα στην κυκλοφορία παρατηρούνται σε πολλούς δρόμους του λεκανοπεδίου. Την ίδια ώρα, στον Περισσό υπάρχουν πλημμυρισμένα αυτοκίνητα.

Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί περισσότερες από 100 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και παροχή βοήθειας. Οι κλήσεις έχουν γίνει από Αθήνα, Φιλοθέη-Ψυχικό, Φιλαδέλφια, Χαλκηδόνα, Κηφισιά, Μαρούσι και Γαλάτσι.

Πηγή: parapolitika.gr

Διαβάστε επίσης