Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τραγικός απολογισμός: Τρεις ακόμα νεκροί!

Τραγικός απολογισμός: Τρεις ακόμα νεκροί!
Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018 - 01:35

Τρία ακόμα ονόματα έρχονται να προστεθούν στον αριθμό των θυμάτων που έχουν ταυτοποιηθεί από την φονική πυρκαγιά που σημειώθηκε στην Ανατολική Αττική και στοίχισε τον θάνατο σε περισσότερους από 80 πολίτες!

Νεκρή είναι η 55χρονη Ελένη Σαρίεβα, της οποίας η σορός ταυτοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου από την ιατροδικαστική υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας. Η άτυχη γυναίκα διέμενε στο εξοχικό της φίλης της στο Κόκκινο Λιμανάκι, ενώ το αυτοκίνητό της βρέθηκε σε απόσταση 20 μέτρων από το σημείο. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η Ελένη Σαρίεβα ήταν ένα από τα 26 άτομα τα οποία στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από την πύρινη λαίλαπα βρήκαν τραγικό θάνατο καθώς παγιδεύτηκαν σε ένα οικόπεδο με αποτέλεσμα να τους τυλίξουν οι φλόγες!

Η 35χρονη Κορίνθια Πόπη Σιαπκαρά, μητέρα ενός 3χρονου παιδιού, έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα των θυμάτων. Η οικογένεια της άτυχης μητέρας την αναζητούσε με αγωνία. Λίγο μετά τις 9:30 το πρωί, οι Αρχές ειδοποίησαν τους οικείους της ότι ταυτοποίησαν τη σορό της!

Ταυτοποιήθηκε επίσης και η σορός του 40χρονου Σπύρου Κάκαρη, ο οποίος αγνοούνταν από τη Δευτέρα, αφότου ξέσπασε η πυρκαγιά. Ο αδερφός του άντρα ειδοποιήθηκε να παραβρεθεί εκτάκτως στο νεκροτομείο Αθηνών στο Γουδί το Σάββατο, όπου και ενημερώθηκε για τα τραγικά νέα.

Πηγή: parapolitika.gr

Διαβάστε επίσης