Ντουντούκα
Ο Θρύλος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μώραλης: «Αυτό πρέπει να είναι το μήνυμα...»

Μώραλης: «Αυτό πρέπει να είναι το μήνυμα...»
Παρασκευή, 1 Μαΐου 2020 - 16:23

Η εργατική Πρωτομαγιά είναι μία ιδιαίτερη ημέρα, για όλους τους ανθρώπους. Μία ιδιαίτερη επέτειος, ωδή στον εργαζόμενο. Και ο Γιάννης Μώραλης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα, με αφορμή την ημέρα.

Αναλυτικά:

«Σήμερα τιμούμε την εργατική Πρωτομαγιά. Σε όλο τον κόσμο, η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη σε όσους αγωνίστηκαν και σε όσους έδωσαν ακόμα και τη ζωή τους, εδώ και έναν και πλέον αιώνα, διεκδικώντας καλύτερες και κυρίως αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας.

Η εργασία αποτελεί, χάρη στη θυσία αυτών των ανθρώπων, ένα από τα βασικότερα ανθρώπινα δικαιώματα και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε.

Η φετινή επέτειος της εργατικής Πρωτομαγιάς μάς βρίσκει αντιμέτωπους με μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση, η οποία μέσα σε λίγους μήνες έχει επαναπροσδιορίσει τον τρόπο εργασίας, έχει όμως επιφέρει και δραματικές αλλαγές, αλλά και αβεβαιότητα, σε μια πολύ μεγάλη μερίδα εργαζομένων.

Γι΄ αυτό και είναι επιτακτική ανάγκη, αφενός όσοι έχουν πληγεί ή χάνουν τη δουλειά τους να στηριχθούν, αλλά και όταν πια η κρίση αυτή περάσει, να επανέλθουμε στην κανονικότητα, χωρίς να έχει χαθεί κανένα από τα κατοχυρωμένα εργασιακά δικαιώματα. Αυτό πρέπει να είναι το μήνυμα της φετινής Πρωτομαγιάς και εκεί πρέπει να εστιάσουμε όλοι τις προσπάθειές μας.

Καλή Πρωτομαγιά σε όλους!».

Διαβάστε επίσης

Κορονοϊός: Η επόμενη μέρα στο εμπόριο

Κορονοϊός: Η επόμενη μέρα στο εμπόριο

Ήδη οι καταστηματάρχες έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων αλλά και των πελατών ενώ η αγωνία για την επόμενη ημέρα σαφώς και είναι μεγάλη.

Κορονοϊός: Από που κρατάει η… σκούφια του;

Κορονοϊός: Από που κρατάει η… σκούφια του;

Ημιτελείς παραμένουν οι γνώσεις μας για την προέλευση του ιού, γεγονός που έχει προκαλέσει μεγάλες έριδες. Οι επιστήμονες πάντως ελπίζουν πως κάποια στιγμή θα διαλευκάνουν το μυστήριο.