Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σφοδρό τροχαίο με νεκρό στην Χαλκιδική (video)

Σφοδρό τροχαίο με νεκρό στην Χαλκιδική (video)
Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 - 16:54

Σφοδρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, στο 25ο χλμ. ΕΟ Μουδανίων-Παλιουρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ένα όχημα επέβαιναν ένας 27χρονος Έλληνας και ένας 32χρονος, ενώ στο βανάκι επέβαιναν συνολικά έξι άτομα, δύο εκ των οποίων ήταν ανήλικοι.

Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα τον θάνατο του 27χρονου και τον σοβαρό τραυματισμό του 32χρονου, που φέρει πολλαπλά κατάγματα, καθώς και τον ελαφρύ τραυματισμό των έξι επιβαινόντων στο άλλο ΙΧ. Δύο εκ των τραυματιών είναι ανήλικα παιδιά, χωρίς ωστόσο να φέρουν σοβαρά τραύματα.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης – Τομέας Χαλκιδικής. Οι τραυματίες διακομίσθηκαν προληπτικά στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας, ενώ ο 32χρονος Έλληνας στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου.

Προανάκριση για το τροχαίο διενεργεί η Τροχαία Μουδανίων.

Κοζάνη: Αρκούδα συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στην Εγνατία Οδό

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό, στο 1οχλμ. Γρεβενών – Κοζάνης, στο ύψος της Μυρσίνης.

Όλα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης, όταν μία αρκούδα πετάχτηκε μπροστά σε διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα.

Ένα εξ αυτών και συγκεκριμένα μία γυναίκα τραυματίστηκε στο μάτι ελαφρά και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Γρεβενών.

Το αυτοκίνητο υπέστη από τη σύγκρουση σοβαρές υλικές ζημιές ενώ το ζώο είναι πολύ σοβαρά τραυματισμένο. Ειδοποιήθηκε ο Αρκτούρος προκειμένου να σπεύσει στο σημείο.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης