Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο ίδιο... μοτίβο ο καιρός στη χώρα! (video)

Στο ίδιο... μοτίβο ο καιρός στη χώρα! (video)
Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 - 12:57

Σήμερα, ο καιρός θα κυλήσει στο μοτίβο των προηγούμενων ημερών, με τοπικές διάσπαρτες βροχές σε ορισμένες περιοχές, με κατά τόπους συννεφιά στην υπόλοιπη χώρα, αλλά με ευχάριστες θερμοκρασίες.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας αναμένονται τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια. Σε περιοχές όπως η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η δυτική Πελοπόννησος, κυρίως στα πιο ορεινά, η Μακεδονία και η Θράκη, κατά διαστήματα θα βρέχει.

Βροχές ασθενούς ως και μέτριας έντασης και στα βόρεια, πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα περιμένουμε ηλιοφάνεια αλλά και διαστήματα αυξημένης συννεφιάς, ενώ αργά το βράδυ βροχές αναμένονται και στο βόρειο Ιόνιο.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα παραμείνει σε παρόμοια επίπεδα. Αναμένονται μέγιστες τιμές κοντά στους 23 βαθμούς στα δυτικά και βόρεια και μέχρι 25 στα ανατολικά ηπειρωτικά. Στα νησιά του Αιγαίου το θερμόμετρο θα κυμανθεί κοντά στους 20-21 βαθμούς και έως 25 στα νοτιότερα νησιωτικά τμήματα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν σε νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3-5. Στο Αιγαίο νότιοι-νοτιοδυτικοί 3-5,στο νότιο Αιγαίο και 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με αραιή συννεφιά θα επικρατήσει στην Αττική. Θα πυκνώσει το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13-24 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα είναι δυτικοί στις γύρω θαλάσσιες περιοχές 3-5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παρόμοιες καιρικές συνθήκες. Αραιή συννεφιά το πρωί, πιο πυκνή από το μεσημέρι και στη συνέχεια, με τοπικές βροχές μέχρι και αργά το βράδυ. Στα γύρω ορεινά η βροχή θα πέσει με τη μορφή μπόρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-22 βαθμούς, μεταβλητοί οι άνεμοι στον Θερμαϊκό ασθενείς 2-3 μποφόρ.

Πηγή: megatv.com

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Συννεφιά την Τρίτη (video)

Συννεφιά την Τρίτη (video)

Την Τρίτη ο καιρός θα κυλήσει στο μοτίβο των προηγούμενων ημερών, δηλαδή με τοπικές διάσπαρτες βροχές σε ορισμένες περιοχές, με κατά τόπους συννεφιά στην υπόλοιπη χώρα, αλλά με ευχάριστες θερμοκρασίες.

Άστατος ο καιρός τη Δευτέρα (video)

Άστατος ο καιρός τη Δευτέρα (video)

Η νέα βδομάδα θα ξεκινήσει με άνοδο της θερμοκρασίας αλλά ένα βαρομετρικό χαμηλό από την Τετάρτη θα είναι η αιτία του πιο φθινοπωρινού καιρού που περιμένουμε για 1 - 2 μέρες.