Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βροχερή η Πέμπτη (video)

Βροχερή η Πέμπτη (video)
Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 - 16:44

Την Πέμπτη το σκηνικό θα είναι φθινοπωρινό σε όλη τη χώρα και ο καιρός άστατος, με βροχές και, σε κάποιες περιοχές, καταιγίδες. Αυξημένη συννεφιά αναμένεται κατά τη διάρκεια της ημέρας η οποία θα συνοδεύεται με βροχές τοπικές και ασθενούς έως μέτριας έντασης, τόσο στα ηπειρωτικά όσο και στα νησιωτικά τμήματα.

Πρόσκαιρες καταιγίδες περιμένουμε τις πρωινές ώρες στο νότιο Ιόνιο και στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο που γρήγορα θα εξασθενήσουν. Μέχρι το βράδυ, τα φαινόμενα θα έχουν την τάση να περιοριστούν στο Αιγαίο, όπου θα βρέχει κατά διαστήματα και τη νύχτα, αφήνοντας με βελτιωμένο καιρό τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Στα νότια της χώρας αναμένονται λασποβροχές λόγω της μεταφοράς σκόνης από την Αφρική.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια όπου θα κυμανθεί κοντά στους 14 – 17 βαθμούς και δε θα αλλάξει σημαντικά στην υπόλοιπη χώρα, προσεγγίζοντας το μεσημέρι τους 20 – 22 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν σε νοτιοανατολικές διευθύνσεις 3 – 5 και το πρωί 6 μποφόρ, αλλά βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Μόνο στο βόρειο Αιγαίο θα είναι βορειοανατολικοί σε παρόμοιες εντάσεις.

Στην Αττική θα επικρατήσει κατά διαστήματα πυκνή συννεφιά και γενικά μουντός καιρός, με ασθενείς τοπικές βροχές μέχρι και το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 – 22 βαθμούς, με βορειοανατολικό άνεμο 2 – 3 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές μέτριας έντασης, οι οποίες το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και το απόγευμα θα σταματήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 – 16 βαθμούς και οι άνεμοι βόρειοι και ανατολικοί στον Θερμαϊκό 3 – 4, πρόσκαιρα και 5 μποφόρ.


Διαβάστε επίσης