Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ηλιοφάνεια τη Δευτέρα

Ηλιοφάνεια τη Δευτέρα
Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 - 19:58

Μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια και λίγες τοπικές νεφώσεις αναμένονται τη Δευτέρα για όλη την χώρα.

Λίγες τοπικές νεφώσεις αναμένονται σε περιοχές των Επτανήσων, της δυτικής ηπειρωτικής χώρας, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά αλλά και σε περιοχές της Κρήτης.

Οι νεφώσεις θα είναι άνευ σημασίας διότι θα εναλλάσσονται με μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Αργά το βράδυ θα συννεφιάσει και σε περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης.

Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 18-20 στα δυτικά ηπειρωτικά και Επτάνησα, στους 16-18 στα βόρεια ηπειρωτικά, στου 18-20 στις ανατολικές ηπειρωτικέ περιοχές και τους 16-22 βαθμούς Κελσίου στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί έως 4-5 μποφόρ στο Ιόνιο και έως 4-5 μποφόρ και στο Αιγαίο.

Ο καιρός σε Αττική & Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένουμε αίθριο καιρό με θερμοκρασία 08-21 βαθμούς Κελσίου ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 3-4 μποφόρ στον Αργοσαρωνικό.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις και πάρα πολύ μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 07-18 βαθμούς ενώ οι άνεμοι θα πνέουν 3-4 μποφόρ στον Θερμαϊκό.

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Την Τρίτη θα διατηρηθούν οι καλές θερμοκρασίες ενώ οι άνεμοι θα στραφούν σε βοριάδες. Αναμένονται αραιές νεφώσεις ενώ σε τμήματα του Αιγαίου θα βρέξει τοπικά.

Την Τετάρτη αναμένονται μπόρες, βροχές και τοπικές καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Πηγή: Μegatv.com

Διαβάστε επίσης

Βροχερή η Πέμπτη (video)

Βροχερή η Πέμπτη (video)

Την Πέμπτη το σκηνικό θα είναι φθινοπωρινό σε όλη τη χώρα και ο καιρός άστατος, με βροχές και, σε κάποιες περιοχές, καταιγίδες. Αυξημένη συννεφιά αναμένεται κατά τη διάρκεια της ημέρας η οποία θα συνοδεύεται με βροχές τοπικές και ασθενούς έως μέτριας έντασης, τόσο στα ηπειρωτικά όσο και στα νησιωτικά τμήματα.