Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συννεφιά την Τετάρτη

Συννεφιά την Τετάρτη
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 - 21:56

Την Τετάρτη, αν και η κακοκαιρία θα έχει υποχωρήσει, κάποια υπολείμματα της θα παραμείνουν σε ορισμένες περιοχές και κυρίως στο Αιγαίο.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη, αλλά και στα περισσότερα νησιά του Αιγαίου, πλην του ανατολικού τμήματος και των Δωδεκανήσων, όπου θα βρέξει λίγο το πρωί, προβλέπονται βροχές μέσα στην ημέρα, μέτριας έντασης.

Πρόσκαιρες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα βόρεια παράλια της Κρήτης και από το απόγευμα και στην Εύβοια. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις, ενώ λίγες βροχές θα σημειωθούν μέχρι το μεσημέρι στο νότιο Ιόνιο, και από το μεσημέρι και έπειτα στη κεντρική και νότια Πελοπόννησο.

Η θερμοκρασία θα πλησιάσει το μεσημέρι τους 17 στα δυτικά, θα σημειώσει μια μικρή πτώση στα υπόλοιπα ηπειρωτικά με 15 βαθμούς στα βόρεια και 16 στα ανατολικά τμήματα. Έως 17-18 βαθμούς θα φτάσει το θερμόμετρο στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4-6 μποφόρ. Θα ενισχυθούν μετά το μεσημέρι στα 7 μποφόρ στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο.

Στην Αττική προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας και από το μεσημέρι και στη συνέχεια θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-14 βαθμούς, με βοριάδες εντάσεως 4-6, στα ανατολικά το βράδυ 7 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε συννεφιά με μικρά διαστήματα με ήλιο..και στα νότια παραθαλάσσια θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7-13 βαθμούς, βόρειοι οι άνεμοι στο Θερμαϊκό 4-6 μποφόρ.

Διαβάστε επίσης

Άστατος ο καιρός την Τρίτη (video)

Άστατος ο καιρός την Τρίτη (video)

Άστατος θα παραμείνει ο καιρός την Τρίτη καθώς, εκτός από τμήματα της Κεντρικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της κεντροανατολικής Στερεάς, στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν βροχές και καταιγίδες.