Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Funky Buddha είναι ο Iron Sponsor του 7ου Iron Challenge

Η Funky Buddha είναι ο Iron Sponsor του 7ου Iron Challenge
Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016 - 12:00

Η Funky Buddha, το γνωστό ελληνικό fashion brand με μοντέρνα casual είδη ένδυσης για άνδρες και γυναίκες, είναι ο χορηγός μετονομασίας της αθλητικής διοργάνωσης Iron Challenge που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Γαλατσίου. Το δυναμικό και πρωτοποριακό brandFunkyBuddha που πιστεύει στην τόλμη και στα έντονα συναισθήματα, ενώνει τις δυνάμεις του μετη μεγαλύτερη και σημαντικότερη διοργάνωση μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα, προσφέροντας στο κοινό την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα αθλητικό υπερθέαμα και να απολαύσει μερικούς από τους σημαντικότερους αθλητές του ελληνικού και διεθνούς kickboxing. Παράλληλα,η βραδιά τουIronChallengebyFunkyBuddhaθα είναι γεμάτη και από καλλιτεχνικά δρώμενα και μουσικοχορευτικά shows.
Στην εντυπωσιακή κάρτα αγώνων τουIronChallengebyFunkyBuddhaαγωνίζονται:
1. W. STEVELMANS (VOS GYM)VS Φ. ΜΑΡΚΟΥ (ARMAGOS GYM) - Κ-1 - 71kg
2. Γ. ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ(ΜΑΧΗΤΕΣΝΕΑΣΠΕΡΑΜΟΥ)VS K. ONASIS SUZANNA (VOS GYM) – K-1 – 77 kg
3. Γ. ΦΕΖΟΥΛΑΪ (FIGHT CLUB GALATSI)VS Ρ. ΟΓΚΑΝΕΣΥΑΝ (ARMAGOS GYM) Κ-1 - 79kg
4. Α. ΣΕΡΤΣΑΣ(FIGHTERS CLUB ATHANASOPOULOS)VSΒ. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ(ΜΑΧΗΤΕΣΣΚΥΔΡΑΣΑ.Σ. ΠΕΤΡΑΪΚΟΣ) K-1 - 75kg
5. Χ. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ(ΑΤΡΩΤΟΣΙΩΑΝΝΙΝΩΝ)VSΔ. ΚΑΜΠΕΡΗ(FIGHTERS CLUB ATHANASOPOULOS)Κ-1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ - 54kg
6. Ν. ΓΚΙΚΑΣ(FIGHT CLUB GALATSI)VSΧ. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ(Α.Σ. ΜΑΧΗΤΩΝΘΕΡΜΗΣ) – Κ-1 – 72 kg
7. Γ. ΖΥΓΟΥΡΗΣ(Α.Σ. BUDOΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) VS M. ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ(PanathineaMuay Thai) – Muay Thai – 65 kg

Οι θεατές του IronChallengebyFunkyBuddha, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκτός από τους 8 συνολικά αγώνες των maingames, δυο αγώνες στα superfights με σημαντικούς αθλητές και 30 pre-games, με την συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα, σε δυνατές μεταξύ τους αναμετρήσεις, σε αγώνες στην πλειοψηφία τους kickboxing καθώς και MuayThai και πυγμαχίας.
Η διοργάνωση θα ξεκινήσειστις 13:00με τους 30 αγώνες των pre-games και στις 19.30 θα ξεκινήσουν οι αγώνες των 7maingames ενώ η βραδιά θα κορυφωθεί με τη εμφάνιση έκπληξη του ΜιχάληΖαμπίδη.

Το IronChallengebyFunkyBuddhaθα παρουσιάσει ο αγαπητός σε όλους Δημήτρης Ουγγαρέζος. Η διοργάνωση θα συνδυάζει το αθλητικό θέαμα με ψυχαγωγικά και μουσικά δρώμενα που θα εντυπωσιάσουν το κοινό, με τις συμμετοχές της αγαπημένης ανερχόμενης τραγουδίστριαςJosephine, το νεανικό συγκρότημα Recοι οποίοι θα ξεσηκώσουν το κοινό με τις επιτυχίες τους, η χορογράφος Μαρία Λυραράκη με τις χορεύτριες της θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό streetdanceactκαθώς και μια ομάδα τυμπάνων θα δώσει τον παλμό στο στάδιο.

Εισιτήρια για το IronChallengeπροπωλούνται από το Viva.gr, τα καταστήματαPublic, SevenSpots, ReloadStores, MediaMarkt, Ευριπίδης βιβλιοπωλεία, ZambidisClub, PlanetFitness&More και Allou! FunPark.

Από το δελτίο Τύπου

Διαβάστε επίσης

Ποζάροντας με τις ζώνες!

Ποζάροντας με τις ζώνες!

Οι Κωνσταντινίδης, Πατλάκη και Κουνιάκης ποζάρουν με τις ζώνες της παγκόσμιας ομοσπονδίας kickboxing WKN στο video wall της πρωινής εκπομπής του "Ε" «Με Το Καλημέρα».

Φαντασμαγορικό υπερθέαμα

Φαντασμαγορικό υπερθέαμα

Το Iron Challenge by Funky Buddha, η μεγαλύτερη διοργάνωση μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα, προσέφερε ένα υπερθέαμα διεθνών προδιαγραφών, συνδυάζοντας υψηλού επιπέδου αγωνιστικές εμφανίσεις με ψυχαγωγικά δρώμενα, πλαισιωμένα από μια εντυπωσιακή παραγωγή, που ενθουσίασαν το πλήθος των θεατών που το παρακολούθησε.

«Τέρμα τα ψέματα για τον Καπώνη» (pics)

«Τέρμα τα ψέματα για τον Καπώνη» (pics)

Ο «The Showman» ρίχνει… κεραυνούς μέσω του Freddo για τον Καπώνη, προκαλεί με κάθε τρόπο και μας προετοιμάζει για το τι θα δούμε αν γίνει τρίτη μάχη μεταξύ τους.

Εντυπωσιακή η κάρτα αγώνων του Iron Challenge!

Εντυπωσιακή η κάρτα αγώνων του Iron Challenge!

Ο Iron Mike με την θεαματικότερη μάχη στην ιστορία του kick boxing & 6 main games με κορυφαίους Έλληνες και διεθνείς αθλητές σε αγώνες φωτιά, το Σάββατο 25 Ιουνίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Γαλατσίου.