Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τέρμα τα ψέματα για τον Καπώνη» (pics)

«Τέρμα τα ψέματα για τον Καπώνη» (pics)
Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016 - 17:57

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΟΛΗΣ ΛΕΟΥΣΗΣ

Αφού βάλαμε… φωτιά με τη συνέντευξη του Παύλου Καπώνη, επιστρέφουμε με μία ακόμα που θα συζητηθεί. Ο «The Showman» ρίχνει… κεραυνούς μέσω του Freddo για τον Καπώνη, προκαλεί με κάθε τρόπο και μας προετοιμάζει για το τι θα δούμε αν γίνει τρίτη μάχη μεταξύ τους.

Καταρχήν πού σε βρίσκω; Πώς πάνε τα πράγματα με το εγχείρημά σου και το γυμναστήριο και πώς βλέπεις γενικότερα την κατάσταση ως… επιχειρηματίας πια;

«Γεια σου, φίλε Τόλη, αυτό τον καιρό με πετυχαίνεις σε περίοδο προετοιμασίας για το πολυαναμενόμενο comeback μου και εκτός αυτού καθημερινά θα με βρεις και στην ακαδημία μου στο Περιστέρι, όπου παραδίδω προσωπικά ο ίδιος μαθήματα Μuay Τhai στους μαθητές τις σχολής μου. Επιχειρηματικά τα πράγματα δόξα τω Θεώ πάνε καλά, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι με τα τεράστια προβλήματα της κρίσης που έχει διαλύσει τα πάντα στις μέρες μας».

Aς τα αφήσουμε αυτά. Προετοιμαζόσουν για την επιστροφή σου και την κόντρα σου με τον Denis Oliwka. Τελικά το event δεν έγινε. Πώς αποφάσισες πάντως να επιστρέψεις στα ρινγκ μετά από τέτοια αποχή;

«Είναι αλήθεια ότι εγώ μαζί με το team μου προετοιμαζόμουνα σκληρά 3 μήνες περίπου πριν από το fight του Iουνίου για να αγωνιστώ με τον Denis Oliwka. Δυστυχώς, όμως, και ενώ ο Γερμανός αντίπαλός μου είχε πει σε όλα «ναι» στη συμφωνία που έγινε για τον αγώνα, τελευταία στιγμή και χωρίς να διευκρινίσει τους λόγους ακύρωσε τη συμμετοχή και άφησε σύξυλο εμένα και τη διοργάνωση. Μεταφέρθηκε η ημερομηνία για Ιούλιο και εγώ μαζί με το team μου αποφασίσαμε ότι θα ήταν καλύτερα, καθώς είχαμε βγει τελείως έξω από το πρόγραμμά μας, αφού είχα αποσυντονιστεί με όλες αυτές τις αλλαγές και υπήρχε μεγάλος κίνδυνος να βγάλω τραυματισμούς. Επρεπε να ξεκουράσουμε λιγάκι το σώμα μου και να γυρίσουμε Οκτώβριο μήνα στα ring, χωρίς να παίξουμε τελικά τον Ιούλιο με κάποιον άλλον αθλητή. Για την απόφασή μου να γυρίσω ύστερα από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, έπαιξε σημαντικό ρόλο η πίεση και η αγάπη των fan, όπως και επίσης η οικονομική πρόταση που μου έγινε από τους διοργανωτές, που για τις μέρες μας είναι ικανοποιητική».


Και πάμε στο σήμερα. Βάλαμε φωτιά ως Freddo με τις δηλώσεις του Καπώνη και τη μεταξύ σας μάχη, έτσι;

«Ναι, η αλήθεια είναι ότι όταν διάβασα στην εφημερίδα σας τις δηλώσεις του Καπώνη, που έλεγε ότι μάλλον εγώ έχω κάποιο απωθημένο από τους προηγούμενους αγώνες μας, απλά γέλασα... Ο Παύλος ξέρει πως στον έναν αγώνα μας κέρδισε από καθαρή τύχη και στον δεύτερο ότι έχασε ολοκάθαρα!!! Ολοι το είδανε και απλά εκείνο το βράδυ έπρεπε να κάνει τον σταυρό του γιατί γλίτωσε από καθαρό θαύμα την ξάπλα, καθώς κουράστηκα στην κυριολεξία να τον κυνηγάω γύρω-γύρω πάνω στο ring στους 3 τελευταίους γύρους».

Τι περιμένουμε; Θα έχουμε κάποια συνέχεια; Θα δούμε, ρε φίλε, το Part 3 της μάχης σας; 1-1 είναι στην τελική…

«Κοίτα, Τόλη, για να σου πω την αλήθεια, η πραγματικότητα είναι ότι εμένα δεν μου λέει κάτι να παίξω τρίτο παιχνίδι με τον Παύλο γιατί ακόμα και αυτός γνωρίζει πως είμαι πολύ καλύτερός του και ότι ακόμα και να τον κερδίσω, δεν έχω να πάρω κάτι από αυτό το παιχνίδι. Είμαι πολύ πιο παλιός από αυτόν με πολλούς περισσότερους αγώνες, που για να τους φθάσει θα πρέπει να παίζει άλλα δέκα χρόνια σερί!! Ο «Βασιλιάς» στην Ελλάδα είναι ένας και τον ξέρουνε όλοι, αλλά επειδή τα λεφτά είναι καλά για το τρίτο παιχνίδι και επειδή το θέλει πολύ και ο κόσμος, από την πλευρά μου τα έχω ήδη βρει με τους διοργανωτές και έχω πει το «ναι», και από ό,τι ξέρω είναι πολύ κοντά στο τελικό «ναι» και η πλευρά του Καπώνη, για να γίνει τελικά το περιβόητο 3ο παιχνίδι».

Τον είδες τον αγώνα του με τον Parr; Ποια η άποψή σου;

«Ναι, τον είδα τον αγώνα με τον Parr και δεν μου έκανε εντύπωση ούτε το αποτέλεσμα, αλλά ούτε και ο τρόπος παιχνιδιού του Παύλου. Ετρεχε όλους τους γύρους εκτός από τον πρώτο, για να γλιτώσει την ξάπλα από τον Parr και δεν κυνήγησε να πάρει το παιχνίδι, αλλά να το βγάλει χωρίς να πέσει. Προσωπικά δεν συμφωνώ με τον τρόπο που επέλεξε να παίξει εκείνο το βράδυ, αλλά αυτό είναι το style του Παύλου και νομίζω ότι και να ήθελε να παίξει διαφορετικά, δεν θα μπορούσε... Σίγουρα πάντως επειδή θέλω να είμαι δίκαιος, του δινω ένα respect που ανέβηκε και έπαιξε έστω και έτσι, γιατί αν και 45 χρονών τώρα ο Parr παραμένει ένας θρύλος του αθλήματος».


Τι πρέπει να προσέξεις; Πώς τα βλέπεις τα πράγματα εσύ ο ίδιος;

«Εγώ δεν έχω να προσέχω τίποτα, ο Παύλος πρέπει να προσέξει εμένα, αν βρει το θάρρος τελικά και πει το «ναι» και ανέβει εκείνη τη μέρα πάνω στο ring να με αντιμετωπίσει, γιατί του υπόσχομαι πως με το που θα χτυπήσει το καμπανάκι, θα τρέξω πάνω του και αυτήν τη φορά το κυνηγητό θα αρχίσει από τον πρώτο γύρο μέχρι όσο αντέξει!!! Τα ψέματα αυτήν τη φορά θα τελειώσουνε γι’ αυτόν!!!»

Και μετά από αυτό το ματς, τι; Εννοώ, θα έχουμε τέλος ή θα συνεχίσεις, ρε άνθρωπε;;;

«Μετά από αυτό το ματς, πρώτα ο Θεός, ο Showman συνεχίζει για μερικούς ακόμα αγώνες έκπληξη που θα συζητηθούν και έχουνε ήδη κλείσει. Αλλά όλα στην ώρα τους. Τώρα σειρά έχει ο Kαπώνης».

Δεν έπαιξες και με τον Ζαμπίδη. Τίμιος εσύ, τον προσκάλεσες αλλά…

«Για τον Ζαμπίδη έχω απαντήσει αμέτρητες φορές και θα πω για άλλη μια φορά την αλήθεια που τώρα την ξέρει και ο περισσότερος κόσμος!!! Ο Ζαμπίδης φοβήθηκε να παίξει μαζί μου αν και θα παίζαμε στο "style" του (kick boxing) δεν φέρθηκε επαγγελματικά καθώς η δουλειά μας είναι να δεχόμαστε προκλήσεις-προσκλήσεις να πληρωνόμαστε γιαυτο και να απαντάμε μέσα στο ring που είναι ο χώρος τις δουλειάς μας. Oταν λοιπόν βγήκε δημόσια και είπε πως αν υπάρχουν τα λεφτά που ακούστηκαν παίζει μαζί μου και μετά όταν το χρηματικό ποσό που θα έπαιρνε βγήκε μπροστά στις κάμερες αυτός εξαφανίστηκε και μέχρι και σήμερα κρύβετε χωρίς να εχει απαντήσει έδειξε σε όλους ποιος είναι στην πραγματικότητα και γιατί δεν ανέβηκε να παίξει μαζί μου όπως θα έκανε ο οποιοσδήποτε σωστός επαγγελματίας που τιμάει τα γάντια του και τα παντελόνια του».

Για τέλος, πες μου πόσο σημαντική είναι η θρησκεία για σένα, γιατί ξέρω ότι πιστεύεις πολύ, και εάν θες να ευχαριστήσεις κάποιους ανθρώπους…

«Βασικά στις μέρες μας επειδή έχουμε εγκαταλείψει τον Χριστό μας και την πίστη μας σε αυτόν, βιώνουμε όσο ποτέ άλλοτε την κρίση και την έλλειψη ηθικών αξίων και ιδανικών σε όλους τους κοινωνικούς θεσμούς, ειδικά ο θεσμός τις οικογένειας έχει σχεδόν ισοπεδωθεί σήμερα. Αν θέλουμε να σώσουμε ό,τι έχει απομείνει, θα πρέπει να γυρίσουμε στην ορθόδοξη πίστη μας και στην εκκλησία που είναι το σπίτι του Χριστού μας. Προτείνω σε όλους να βρούνε γρήγορα έναν καλό πνευματικό για να τους καθοδηγήσει στα σωστά βήματα της λύτρωσης και της πραγματικής γαλήνης και ευτυχίας της ψυχής, που γίνεται μόνο όταν έχουμε μέσα μας τον Χριστό.

Σίγουρα θα ήθελα να ευχαριστήσω το team μου, που καθημερινά με ανέχεται και ιδρώνει μαζί μου ώστε να γυρίσω πίσω όσο πιο δυνατός γίνεται. Δηλαδή τους Αργυρόπουλο Νάσο, Γιώργο Μπουγιούκο, Βαγγέλη Γιωργήλα, Στέλιο Βελκόπουλο, Κακαβά Γιώργο, Κακαράκη Γιάννη, Μιχάλη Αρναούτη, Θανάση Θεοδωρόπουλο, Γεωργία Μπιτάκου και για το τέλος εσένα, και να δώσω συγχαρητήρια και στην εφημερίδα σου που διαφημίζει και δίνει βήμα και στα δικά μας μαχητικά αθλήματα. Ο Θεός μαζί σας, να είστε καλά όλοι, σας περιμένω όλους στην επιστροφή μου».

Διαβάστε επίσης

Η Funky Buddha είναι ο Iron Sponsor του 7ου Iron Challenge

Η Funky Buddha είναι ο Iron Sponsor του 7ου Iron Challenge

Η Funky Buddha, το γνωστό ελληνικό fashion brand με μοντέρνα casual είδη ένδυσης για άνδρες και γυναίκες, είναι ο χορηγός μετονομασίας της αθλητικής διοργάνωσης Iron Challenge που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Γαλατσίου.

Ποζάροντας με τις ζώνες!

Ποζάροντας με τις ζώνες!

Οι Κωνσταντινίδης, Πατλάκη και Κουνιάκης ποζάρουν με τις ζώνες της παγκόσμιας ομοσπονδίας kickboxing WKN στο video wall της πρωινής εκπομπής του "Ε" «Με Το Καλημέρα».

Εντυπωσιακή η κάρτα αγώνων του Iron Challenge!

Εντυπωσιακή η κάρτα αγώνων του Iron Challenge!

Ο Iron Mike με την θεαματικότερη μάχη στην ιστορία του kick boxing & 6 main games με κορυφαίους Έλληνες και διεθνείς αθλητές σε αγώνες φωτιά, το Σάββατο 25 Ιουνίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Γαλατσίου.