Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Stam vs Bartol (vid)

Stam vs Bartol (vid)
Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016 - 11:58

Τα βιογραφικά των δύο αθλητών για να ξέρετε τα πάντα αναφορικά με τις διακρίσεις τους.

STAM THE SHOWMAN

Σταμάτης Μπιτάκος. Γεννημένος το 1979 στην Αθήνα. Η πρώτη επαφή με τις πολεμικές τέχνες ήταν το 1990 με το στυλ του FU JOW PAI (KungFu), αμέσως μετά ξεκίνησε να ασχολείται με το στυλ του KickBoxing με προπονητή τον Γιάννη Κακαράκη. Τα τελευταία 15 χρόνια ασχολείται με την μεγάλη του αγάπη το MuayThai.

Προπονητής του είναι ο θρύλος της Ταϊλάνδης Sangtitnou «DeadlyKisser» ο οποίος έμαθε στον Σταμάτη Μπιτάκο (StamTheShowman) τα γνήσια μυστικά της Ταιλανδέζικης πυγμαχίας, τις αμέτρητες φορές που παραβρέθηκε στην Ταϊλάνδη δίπλα στον τεράστιο δάσκαλο Sangtitnou για προπονήσεις και αγώνες στα σκληροπυρηνικά camp της χώρας που γέννησε το MuayThai.Από το 1998 όπου και αγωνίζεται είναι πρωταθλητής Ελλάδος το 2003 κέρδισε το παγκόσμιο ερασιτεχνικό τίτλο της Wako και κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια στο στυλ του oriental και του MuayThai.

Το 2006 έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής στην επαγγελματική ομοσπονδία της ζώνης KingOfTheRing απέναντι σε έναν από τους μεγαλύτερους fighters της Γερμανίας τον DennisOliwka. Έχει αγωνισθεί στην μεγαλύτερη διοργάνωση της Αυστραλίας και της Κων/πολης το Α1 του γνωστού promoter αγώνων TarikSolak όπως και στο μεγαλύτερο γκαλά του MuayThai μέσα στην Αγγλία το RumbleAtTheReebok, επίσης ήταν ο πρώτος μαχητής ο οποίος αγωνίστηκε στα πιο σκληρά ring του κόσμου τα οποία είναι της Ταϊλάνδης, στο στυλ MuayThai απέναντι σε Ταϊλανδούς fighters.

Τα τελευταία χρόνια είναι διοργανωτής στην νούμερο 1 τηλεοπτική διοργάνωση (SKAI,NOVA) στην χώρα μας το NO LIMITS όπου και πρωταγωνιστεί. Μάλιστα στον τελευταίο αγώνα που έδωσε στο κατάμεστο PaleDeSport της Θες/νίκης έβγαλε knockout ένα από τα πολύ μεγάλα αστέρια του Αυστραλέζικου kickboxing και MuayThai τον παγκόσμιο πρωταθλητή JenkBehic, ο αγώνας αυτός μεταδόθηκε εκτός από την Ελλάδα σε Αυστραλία, Κων/πόλη και Ταϊλάνδη. Συνολικά ο αθλητής Σταμάτης Μπιτάκος έχει στο ενεργητικό του 80 αγώνες με 70 νίκες, οι 20 κερδήθηκαν με knockout και 10 ήττες.

Παρακολουθήστε την έναρξη της προετοιμασίας του Σταμάτη Μπιτάκου για τον μεγάλο του αγώνα χωρίς γάντια και μετά από τρία χρόνια απουσίας από τα επίσημα ring.

Denis Bartol

Ο Denis Bartol αγωνίζεται στην κατηγορία των 67 με 69 kg στο στυλ του MuayThai και στο στυλ του Kick Boxing Κ1 με προπονητή τον Srdanspirk. Οι διακρίσεις του DenisBartol είναι στο Intercontinental WPMF champion, International IFMA champion, Zagreb Yokkao MuayThai center επίσης είναι νικητής στο WKU worldcup και στο Zagrebopen. Συνολικά ο αθλητής Denis Bartol έχει στο ενεργητικό του 34 αγώνες με 26 νίκες, οι 5 κερδήθηκαν με knockout και 8 ήττες.

Από το δελτίο Τύπου

Διαβάστε επίσης

No Limits... η επιστροφή!

No Limits... η επιστροφή!

Το Σάββατο 30 Ιουλίου στο μεγαλύτερο ανοιχτό σύγχρονο θέατρο της χώρας, στο Κατράκειο Νίκαιας, θα πραγματοποιηθεί το No Limits XXVIII «The Vengeance», και όσοι προσέλθουν είναι σίγουρο πως θα ζήσουν μία φαντασμαγορική βραδιά με μάχες, μουσική, χορό, λαμπερούς καλεσμένους, video art και ειδικά εφέ.