Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βέρτης – Επταήμερο λουκέτο στο κέντρο που εμφανίζεται! (video)

Βέρτης – Επταήμερο λουκέτο στο κέντρο που εμφανίζεται! (video)
Κυριακή, 22 Αυγούστου 2021 - 15:29

Έφοδος της οικονομικής αστυνομίας στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης αποκάλυψε παραβάσεις για τον κορονοϊό. Υπήρχαν άτομα χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού αλλά και όρθιοι κάτι που δεν επιτρέπεται.

Διαπιστώθηκαν παραβάσεις ως προς την τήρηση των μέτρων που είχαν σαν συνέπεια την επιβολή προστίμου και το επταήμερο λουκέτο.

Συγκεκριμένα, κλιμάκια της οικονομικής αστυνομίας εισήλθαν στο γνωστό νυχτερινό κέντρο λίγο πριν τις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής και επέβαλαν διοικητικό πρόστιμο 10.000 €, καθώς διαπιστώθηκε κατά τον δειγματοληπτικό έλεγχο 30 ατόμων, οι πέντε από αυτούς δεν έφεραν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης.

Και εκτός αυτού επέτρεπε σε πελάτες να βρίσκονται μόνο όρθιοι και δεν είχε αναρτηθεί έντυπη ή ηλεκτρονική επιγραφή ως προς τον μέγιστο αριθμό ατόμων.

Σύμφωνα με τις πηγές του protothema.gr, θα ακολουθήσει η διαδικασία σφραγίσματος του καταστήματος λόγω των παραβάσεων για επτά ημερολογιακές ημέρες. Το σφράγισμα θα ξεκινήσει να ισχύει από την επόμενη μέρα της παράβασης.

Την ίδια στιγμή, σε έλεγχο που έγινε για την έκδοση αποδείξεων, δεν διαπιστώθηκε παράβαση, ενώ από την καταγραφή των απασχολούμενων στην εν λόγω επιχείρηση, προέκυψε πως πρόκειται για 60 άτομα που είχαν καταχωρηθεί κανονικά στους πίνακες προσωπικού.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης