Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να είναι πανέτοιμοι για την Τσεχία!

Να είναι πανέτοιμοι για την Τσεχία!
Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017 - 19:23

Προπονήσεων συνέχεια για την ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού-Ομίλου Ξυνή. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν με αμείωτη ένταση την προετοιμασία τους, η οποία γίνεται στην έδρα της ομάδας, που θα είναι το κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη, «Μελίνα Μερκούρη».

Το νεοσύστατο τμήμα του Θρύλου έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις του από το τέλος Ιουλίου, πραγματοποιώντας καθημερινές διπλές, οι οποίες και συνεχίζονται καθημερινά, προκειμένου η ομάδα να είναι πανέτοιμοι για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων, στις αρχές του Σεπτέμβρη.

Τότε ο Ολυμπιακός-Oμιλος Ξυνή θα μεταβεί στην Τσεχία, προκειμένου να αγωνιστεί με τη Ρόμπσταβ Πλεζ, για τον 1o γύρο της διοργάνωσης του EHF Cup των Ανδρών. Να θυμίσουμε ότι το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 2 ή 3 Σεπτεμβρίου στην Τσεχία, ενώ ο εντός έδρας επαναληπτικός θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο 9 ή 10 Σεπτεμβρίου.

Σε περίπτωση πρόκρισης στον 2o Γύρο, οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την ισπανική Helvetia Anaitasuna (07-08/10 και 14-15/10).

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 13/08/2017)

Διαβάστε επίσης

Φιλικό με τον Δούκα

Φιλικό με τον Δούκα

Η ομάδα χάντμπολ ανδρών του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π-Ομίλου Ξυνή συνεχίζει την προετοιμασία της και το Σάββατο θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τον Δούκα.

«Στόχος οι τίτλοι και η κορυφή»

«Στόχος οι τίτλοι και η κορυφή»

Ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη, μιλάει στον «ΓΑΥΡΟ¨» και αναφέρεται στους στόχους που έχει ο Θρύλος με την επανίδρυση του τμήματος