Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε έτοιμοι από καιρό»

«Είμαστε έτοιμοι από καιρό»
Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018 - 18:24

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Την άποψή του ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού, θα δείξουν το πάθος τους μέσα στο γήπεδο στους αγώνες του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ των Ανδρών, εξέφρασε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης, ο Κώστας Τσιλιμπάρης.

Ο αρχηγός του Θρύλου, ανέφερε στην τοποθέτησή του:

«Θέλω να ευχαριστήσω και εγώ όλους τους διοργανωτές. Έχει δημιουργηθεί μια ιδανική εγκατάσταση για το Final Four. Αντιλαμβανόμαστε ότι σαν πρώτη συμμετοχή σε Final Four είναι μεγάλη τιμή για εμάς τους παίκτες να εκπροσωπήσουμε τον σύλλογο στην προσπάθεια να πάρει έναν τίτλο και είμαστε έτοιμοι από καιρό.

Πιστεύω πως θα δείξουμε το πάθος μας μέσα στο γήπεδο ώστε να πάρουμε πρώτα την πρόκριση στον τελικό και μετά το κύπελλο».

Διαβάστε επίσης

«Θέλουμε να βάλουμε το όνομα του συλλόγου στις κατακτήσεις τίτλων»

«Θέλουμε να βάλουμε το όνομα του συλλόγου στις κατακτήσεις τίτλων»

Ο Γιώργος Ζαραβίνας, στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος στο χάντμπολ τόνισε ότι είναι η πρώτη χρονιά που ο Ολυμπιακός συμμετέχει σε τελική φάση και όλοι θέλουν να βάλουν το όνομα του συλλόγου στις κατακτήσεις των τίτλων.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ (22-21,ΤΕΛΙΚΟ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ (22-21,ΤΕΛΙΚΟ)

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης στον πρώτο ημιτελικό του Final 4 του Κυπέλλου χάντμπολ με στόχο την πρόκριση στον τελικό. Live από το gavros.gr στις 17:15/ΕΡΤ3…

Η συνέντευξη Τύπου του Final 4

Η συνέντευξη Τύπου του Final 4

Στην επιστροφή του χάντμπολ στη Γλυφάδα και με την ευχή να αναδειχθεί η δυναμική του αθλήματος, ξεκίνησε η συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του 16ου Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ.

Σε ρυθμούς Final 4

Σε ρυθμούς Final 4

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή είναι πανέτοιμη προκειμένου να σηκώσει την πρώτη κούπα της σεζόν που δεν είναι άλλη από αυτής του Κυπέλλου Ελλάδος.