Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα κάνουν τώρα και στο χάντμπολ

Τα κάνουν τώρα και στο χάντμπολ
Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 - 20:33

Απίθανα πράγματα από τον ΠΑΟΚ. Παρά το γεγονός οτι οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν καθαρά και ξάστερα από τον Ολυμπιακό στον πρώτο ημιτελικό του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ, εκείνοι από τη μεριά τους κατέθεσαν ένσταση υπέρ του κύρους του αγώνα.

Και για να εξηγούμαστε και να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους «ερυθρόλευκους» αντέδρασαν για την τελευταία φάση του ματς. Αμέσως μετά το τέρμα του Μισαηλίδη, ο Κοτανίδης έδωσε την μπάλα γρήγορα προκειμένου να γίνει η σέντρα.

Κανένας παίκτης του ΠΑΟΚ, δεν την πήρε και εκείνη έφτασε στον Σανίκη, ο οποίος πέταξε την μπάλα μακριά.

Αυτή η ενέργεια θεωρήθηκε ως παρεμπόδιση από τους ανθρώπους των Θεσσαλονικέων, ζητώντας πέναλτι αλλά και κόκκινη κάρτα.

Για αρκετά λεπτά υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες στη γραμματεία με τους διαιτητές να τονίζουν οτι ο παίκτης του Ολυμπιακού ήταν αρκετά μακριά από το κέντρο του γηπέδου και οτι δεν επηρεάζει τη φάση.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, δεν έμειναν μόνο στις διαμαρτυρίες, μιας και μετά το τέλος του αγώνα, κατέθεσαν ένσταση.

Μια ένσταση, η οποία όπως προκύπτει και από τα βίντεο, δεν ευσταθεί σε καμία περίπτωση, μιας και ο Σανίκης, ήταν αρκετά πίσω από τη σέντρα, στην τελευταία φάση του αγώνα.

Διαβάστε επίσης

Στον τελικό με κόσμο

Στον τελικό με κόσμο

Αργά το βράδυ του Σαββάτου, θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του Κυπέλλου στο χάντμπολ, προκειμένου να είναι γεμάτο το Δ.Α.Κ. της Γλυφάδας.

Κόντρα στον Δούκα στον τελικό

Κόντρα στον Δούκα στον τελικό

Ο Δούκας επικράτησε του Αερωπού Έδεσσας με 28-19 και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ (22-21,ΤΕΛΙΚΟ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ (22-21,ΤΕΛΙΚΟ)

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης στον πρώτο ημιτελικό του Final 4 του Κυπέλλου χάντμπολ με στόχο την πρόκριση στον τελικό. Live από το gavros.gr στις 17:15/ΕΡΤ3…

«Θέλουμε να βάλουμε το όνομα του συλλόγου στις κατακτήσεις τίτλων»

«Θέλουμε να βάλουμε το όνομα του συλλόγου στις κατακτήσεις τίτλων»

Ο Γιώργος Ζαραβίνας, στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος στο χάντμπολ τόνισε ότι είναι η πρώτη χρονιά που ο Ολυμπιακός συμμετέχει σε τελική φάση και όλοι θέλουν να βάλουν το όνομα του συλλόγου στις κατακτήσεις των τίτλων.