Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεμούδιασαν στο Ρέντη

Ξεμούδιασαν στο Ρέντη
Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018 - 17:46

Την ευκαιρία να τεστάρει την κατάσταση των παικτών του είχε ο Γιώργος Ζαραβίνας. Ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή έδωσε στους παίκτες του την ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο από τις προπονήσεις δίνοντας φιλικό προπονητικού χαρακτήρα κόντρα στον Διομήδη Άργους στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».

Μάλιστα στην συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν κρατήθηκε σκορ μιας και όλοι ήθελαν να δοκιμάσουν πράγματα από την μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας.

Ο Γιώργος Ζαραβίνας είχε την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα για τον φετινό Θρύλο. Ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας χρησιμοποίησε όλους του τους αθλητές που είχε στη διάθεσή του. Οι μοναδικοί που δεν έλαβαν μέρος ήταν οι Καραμπουρνιώτης και Κόντης οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν για προληπτικούς λόγους.

Διαβάστε επίσης

Στον Θρύλο ο Πάτρικ Λέμος

Στον Θρύλο ο Πάτρικ Λέμος

Ακόμη μία σημαντική κίνηση για την ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς Βραζιλιάνου αριστερού ίντερ, κάτι για το οποίο σας είχε ενημερώσει το gavros.gr από τις 8 Αυγούστου.