Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ώρα για την πρώτη μεγάλη «μάχη»!

Ώρα για την πρώτη μεγάλη «μάχη»!
Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018 - 08:00
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Η πρώτη μεγάλη ευρωπαϊκή μάχη του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή για την φετινή σεζόν έφτασε. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στις 20:30 ώρα Ελλάδας την Κόμλο στην Ουγγαρία στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για το EHF Cup.

Στόχος των νταμπλούχων Ελλάδας δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες, ολοκλήρωσαν το βράδυ της Πέμπτης (04/10) την προετοιμασία τους, με τον Γιώργο Ζαραβίνα να είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα.

Να θυμίσουμε ότι η ρεβάνς ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (14/10) στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».

Η αποστολή του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή η οποία θα αγωνιστεί στη σημερινή αναμέτρηση αποτελείται από τους Άγγελο Τσίλη, Γρηγόρη Σανίκη, Πέτρο Κανδύλα, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρο Δελιχρήστο, Νίκο Λιάπη, Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη, Ανδρέα Αραπακόπουλο, Λουίζ Φελίπε Ρέινα, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρη Τζηρά, Στέλιο Ασβεστά, Νίκο Κρητικό, Κωνσταντίνο Τσιλιμπάρη, Ιγκόρ Άρσιτς, Αργύρη Παπαδόπουλο και Μάρκο Τερλέσκι.

Παράλληλα αξίζει να αναφέρουμε ότι η αναμέτρηση θα έχει και τηλεοπτική μετάδοση, τόσο από το κανάλι Sport 1, το οποίο εκπέμπει σε Ουγγαρία, Ρουμανία, Τσεχία και Σλοβακία, όπως επίσης και από το κανάλι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ στη διεύθυνση https://www.ehftv.com/int/livestream/sport36-komloe-olympiacos-sfp/1343093.

Διαβάστε επίσης

Ημέρα αγώνα

Ημέρα αγώνα

Το ποστάρισμα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για το ματς με την Κόμλο, στην Ουγγαρία.