Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η τρίτη «ερυθρόλευκη» κούπα του 2018 που έκανε την αρχή στο χάντμπολ!

Η τρίτη «ερυθρόλευκη» κούπα του 2018 που έκανε την αρχή στο χάντμπολ!
Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018 - 16:24

Την πρώτη χρυσή σελίδα στο… βιβλίο της ιστορίας του, έγραψε το τμήμα Χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή τον περασμένο Μάρτιο. Οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν πανάξια τον τίτλο του κυπέλλου Ελλάδας, μετά την επικράτησή τους με 26-22 του ΑΣΕ Δούκα στον τελικό του Φάιναλ-4 το οποίο διεξήχθη στο Δ.Α.Κ. της Γλυφάδας.

Έτσι μια εβδομάδα μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας στη Σαντορίνη από την γυναικεία ομάδα βόλεϊ, ένας ακόμα τίτλος έπιασε Λιμάνι! Οι Πειραιώτες κατέκτησαν την κούπα όντας αήττητοι στις εγχώριες διοργανώσεις εκείνη την περίοδο. Στον ημιτελικό είχαν πάρει μεγάλη πρόκριση κόντρα στον ΠΑΟΚ επικρατώντας με 22-21 χάρη σε τέρμα του Φώτη Μισαηλίδη 7’’ πριν το τέλος του ματς.

Στον τελικό οι «ερυθρόλευκοι» έκαμψαν εύκολα την αντίσταση του Δούκα και κατέκτησαν πανηγυρικά τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και τον πρώτο του τμήματος χάντμπολ. Ο Θρύλος ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και είχε βρεθεί στο +3 στο πρώτο ημίχρονο ενώ στην επανάληψη ανέβασε και άλλο στροφές και τελικά πήρε τη νίκη με +9 γκολ διαφορά.

Πρώτοι σκόρερ στο ματς ήταν οι Σκρόμπιτς και Σανίκης με πέντε τέρματα και τους ακολούθησαν οι Κανδύλας και Τζηράς με τέσσερα.

Διαβάστε επίσης