Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Είναι γέννημα θρέμμα Ολυμπιακού, Πειραιώτης»!

«Είναι γέννημα θρέμμα Ολυμπιακού, Πειραιώτης»!
Σάββατο, 27 Απριλίου 2019 - 20:28

Συνέντευξη στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» παραχώρησε ο Σοφοκλής Ξυνής. Ο πρόεδρος του ομίλου Ξυνή και μεγάλος υποστηρικής της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον ηγέτη του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αγάπη του κόσμου για το τμήμα του Ερασιτέχνη.

«Είναι γέννημα θρέμμα Ολυμπιακού, Πειραιώτης! Έχει μέσα του μεγάλη αγάπη, αληθινή για τον σύλλογο, αλλά και για τον Πειραιά. Και πιστεύω θα τα καταφέρει σε ό,τι κάνει. Είναι γεννημένος νικητής! Μου άρεσε πως μίλησε και στην ομιλία για τον "Πειραιά Νικητή"», ανέφερε για τον διοικητικό ηγέτη του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όσον αφορά για το τμήμα χάντμπολ τόνισε: «Ο Ολυμπιακός αγκάλιασε το χάντμπολ και ο κόσμος κι εγώ χαίρομαι για αυτό. Οι αθλητές νιώθουν υπέροχα και καταλαβαίνουν πόσο μεγάλος σύλλογος είναι και το απολαμβάνουν. Ο σύλλογος έχει μέλλον. Οι επιτυχίες του Ερασιτέχνη τον κάνουν σίγουρα, τον καλύτερο στην Ευρώπη, ίσως και στον κόσμο. Το χάντμπολ ανέβηκε λόγω του Ολυμπιακού.

Θέλουμε να χτυπήσουμε κι εμείς ευρωπαϊκό, στο χάντμπολ, αλλά είναι πολύ δύσκολο ακόμα. Το άθλημα αυτό είναι δεύτερο στο εξωτερικό με μπάτζετ που... ζαλίζουν! Το όνειρο μου είναι αυτό, να παίξουμε στο EHF Champions League και να διακριθούμε».

Διαβάστε επίσης

Σε ρυθμούς Έδεσσας

Σε ρυθμούς Έδεσσας

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού για το πρώτο ματς κόντρα στον Αερωπό.