Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ώρα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό!

Ώρα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό!
Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2019 - 08:33

Στην Βοσνία, με μοναδικό στόχο το «εισιτήριο» για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του EHF Cup, αγωνίζεται σήμερα (7/9) η ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού.

Με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν (21:00) την Μπόρατς στο «Sports Hall Borik», στη ρεβάνς για την πρώτη προκριματική φάση του θεσμού, μετά τη νίκη (30-21) στο κλειστό του Ρέντη!

Ο Θρύλος είναι, ξεκάθαρα, το μεγάλο φαβορί για την πολυπόθητη πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αφού έχει και «μαξιλαράκι» ασφαλείας εννιά γκολ!

Κόντρα στην βοσνιακή ομάδα, το σύνολο του Γιώργου Ζαραβίνα είναι αποφασισμένο να υπερασπιστεί τη μεγάλη διαφορά που εξασφάλισε την προηγούμενη εβδομάδα και, σίγουρα, έχει την ποιότητα για να το καταφέρει!

Υπενθυμίζουμε, ότι η ομάδα του Πειραιά θα στερηθεί στην αποψινή «μάχη» τις υπηρεσίες του Γαρύφαλλου Μπάγιου, λόγω ενός διαστρέμματος…

Διαβάστε επίσης

Μπόρατς-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live TV (vid)

Μπόρατς-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live TV (vid)

Παρακολουθήστε στις 21:00 σε live streaming την αναμέτρηση της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Θρύλου στην Βοσνία, στη ρεβάνς του 30-21 στο Ρέντη, για τον πρώτο προκριματικό γύρο του EHF Cup...