Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φύλακας άγγελός μας ο Τσιλιμπάρης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο»

«Φύλακας άγγελός μας ο Τσιλιμπάρης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο»
Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019 - 23:00

Συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια που κατέλαβαν τόσο στο ματς της Γερμανίας, όσο και σε αυτό στου Ρέντη, έδωσε ο Γιώργος Ζαραβίνας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς, ευχαρίστησε προσωπικά τον Κώστα Τσιλιμπάρη για την εμφάνισή του, ενώ αναφέρθηκε και στον κόσμο της ομάδας ο οποίος γέμισε το «Μελίνα Μερκούρη».

Παράλληλα, μίλησε και για το γεγονός ότι η ομάδα του έχει καταφέρει κάτι πολύ μεγάλο αυτά τα τρία χρόνια που δεν είναι άλλο από το να καθιερωθεί στην οικογένεια του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά:

«Πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια στην ομάδα της Μέλσουνγκεν για τις δύο νίκες και για την πρόκριση. Για εμάς ήταν πολύ μεγάλη πρόκληση αυτά τα δύο παιχνίδια και έπρεπε να ανταπεξέλθουμε, να κρατήσουμε την ομάδα και την εικόνα του Ολυμπιακού σε υψηλό επίπεδο, όπως και του ελληνικού χάντμπολ. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών στην άμυνα και αν είχαμε λίγο πιο ξεκάθαρο προσανατολισμό κάποια στιγμή στην επίθεση, ίσως να μπορούσαμε να κάνουμε μια ιστορική νίκη έστω και με μισό γκολ απέναντι μια μεγάλη ομάδα.

Από την πολύ μεγάλη διάθεση των αθλητών και το «θέλω» οδηγηθήκαμε κάποιες φορές σε ατομικές ενέργειες που δεν είχαν την εξέλιξη για να παίξουμε λίγο πιο ομαδικά, να βρούμε λίγο περισσότερο υπομονή στην επίθεση και να βρούμε 2-3 γκολ ακόμα. Από εκεί και πέρα, θέλω να τονίσω τους ιδιαιτέρους δεσμούς που υπάρχουν ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες, λόγω της παρουσίας του Γρηγόρη (Σανίκη), αλλά και άλλων παιδιών που έχουν σε αυτή την ομάδα.

Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την φιλοξενία στην Γερμανία και να γνωρίζουν ότι πάντα στην Ελλάδα θα έχουν έναν καλό φίλο και να δούμε κατά πόσο μπορούμε να υπάρχει μια συνεργασία σε επίπεδο συλλόγων. Κλείνοντας, θέλω να κάνω ξεχωριστή αναφορά στον αρχηγό μας, ο οποίος μας έδωσε πολύ μεγάλη ώθηση, έδειξε πραγματικά ότι είναι ο φύλακας άγγελός μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο που μας δίνει μεγάλη ώθηση για τους υπόλοιπους στόχους της χρονιάς».

Αν είναι παρακαταθήκη αυτό το παιχνίδι:

«Αν μου λέγατε πριν 3 χρόνια που δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα πως θα είχε αυτή την πορεία νομίζω ότι θα ήταν στο μυαλό ούτε των πιο αισιόδοξων. Νομίζω πως αυτό που έχουμε καταφέρει εκτός από τους τίτλους είναι να καθιερωθούμε στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Τα παιδιά έχουν ποτιστεί με αυτή την ιδέα. Είδατε ότι σήμερα δεν σταμάτησαν να παλεύουν λεπτό και αυτό είναι μια μεγάλη ικανοποίηση και για εμένα, αλλά και για τον κόσμο που τον έχουμε «αναγκάσει» να αγαπήσει αυτό το άθλημα και έρχεται να μας δει».

Τι άλλαξε σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι:

«Άλλαξε ότι δεν είχαμε λίγο ακόμα ξεκάθαρο μυαλό και περισσότερη υπομονή στην επίθεση και φυσικά η απόδοση του τερματοφύλακά τους, ο οποίος μας οδήγησε σε πάρα πολλά χαμηλά σουτ. Νομίζω ότι σήμερα ήταν ένα παιχνίδι των τερματοφυλάκων».

Διαβάστε επίσης

Οι ΓΑΥΡΟΙ ζήτησαν το νταμπλ! (vid)

Οι ΓΑΥΡΟΙ ζήτησαν το νταμπλ! (vid)

Μετά το τέλος του ματς με τη Μέλσουνγκεν, οι οπαδοί του Ολυμπιακού ζήτησαν από τους παίκτες της ομάδας τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο...

Τα δοκάρια του στέρησαν την πρόκριση!

Τα δοκάρια του στέρησαν την πρόκριση!

Ένας παθιασμένος και άτυχος Ολυμπιακός έκανε ότι περνούσε από το χέρι του στη ρεβάνς κόντρα στη Μέλσουνγκεν, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στη φάση των ομίλων του EHF Cup, χάνοντας και στο Ρέντη με 19-20 έχοντας επτά δοκάρια στο ματς.