Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γραμματικός: «Ελέγξαμε το παιχνίδι»

Γραμματικός: «Ελέγξαμε το παιχνίδι»
Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 - 16:14

Στον απόηχο της άνετης και εμφατικής νίκης επί της Πυλαίας, με 9 γκολ διαφορά, ο Νίκος Γραμματικός έδειξε γιατί είναι προπονητής στον Θρύλο. Ο προπονητής χάντμπολ του Ολυμπιακού τόνισε πως η ομάδα έχει κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσει. Βεβαίως, δεν παρέλειψε να εξάρει το ότι η ομάδα του ήλεγξε μεγάλο μέρος του ματς και σημείωσε πως ο Ολυμπιακός θέλει να βρει καλύτερο ρυθμό επιθετικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του, μετά τη νίκη εκτός έδρας: «Ελέγξαμε το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Βέβαια, υπήρξαν κάποια διαστήματα που κάναμε κάποια λάθη, ειδικά στην επίθεση και δώσαμε τη δυνατότητα στην Πυλαία να τρέξει. Συνεχίζουμε τη δουλειά, πρέπει να βελτιώσουμε και την επίθεση και την άμυνα, κυρίως να σχηματίσουμε έναν καλό κορμό που να ξέρει τι κάνει όταν πρέπει και φυσικά, να βρούμε επιθετικά ακόμα καλύτερο ρυθμό».

Είναι σαφές ότι μόνο έτσι βελτιώνεται μια ομάδα. Με διαρκή πίεση για να κάνει καλύτερα πράγματα και με μεγαλύτερη διάρκεια και σταθερότητα, στο γήπεδο. Αυτό θέλει ο Νίκος Γραμματικός, από τον Ολυμπιακό…

Διαβάστε επίσης

Κυρίαρχος ο Θρύλος και στην Πυλαία!

Κυρίαρχος ο Θρύλος και στην Πυλαία!

Νικητής έφυγε από την έδρα της Κυπελλούχου Ελλάδας Πυλαίας, ο Ολυμπιακός. Με όπλο την αποτελεσματικότητά του στην επίθεση, επικράτησε 36-27 για τη Handball Premier!