Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάβτσιτς: «Περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι»

Κάβτσιτς: «Περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι»
Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 - 13:45

Ο Θρύλος είναι εν δυνάμει διεκδικητής έξι ευρωπαϊκών τροπαίων σε όλα τα αθλήματα. Στο Conference League με την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου και στο UEFA Youth League με την αντίστοιχη της Κ19, στο μπάσκετ και την Euroleague και στο πόλο στο Champions League ανδρών και γυναικών. Και η έκτη ελπίδα ευρωπαϊκού τίτλου έρχεται από την ομάδα χάντμπολ που απόψε (23/3, 20:30) υποδέχεται την Κρκα από τη Σλοβενία στον πρώτο προημιτελικό για το EHF European Cup στο κλειστό της Ηλιούπολης. Εκεί όπου με τη στήριξη του κόσμου η ομάδα του Ζέλικο Μπάμπιτς θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά ενόψει της εκτός έδρας ρεβάνς σε μια εβδομάδα.

Αν τα καταφέρει, η ομάδα χάντμπολ θα είναι η τρίτη «ερυθρόλευκη» που είναι στις κορυφαίες «4» μαζί με την γυναικεία ομάδα πόλο και την ποδοσφαιρική Κ19, σε μια χρονιά που ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος της Ευρώπης φέρνει και πάλι αμέτρητες επιτυχίες.

Από τους πρωταγωνιστές στο αποψινό παιχνίδι αναμένεται να είναι ο Μίχα Κάβτσιτς. Ο 25χρονος Σλοβένος πίβοτ του Θρύλου θα τεθεί αντιμέτωπος με ομάδα της χώρας του και είναι ο πλέον κατάλληλος για να μιλήσει για αυτή την αναμέτρηση.

«Περιμένω ένα δύσκολο ματς, γιατί εξακολουθώ να παρακολουθώ το πρωτάθλημα της Σλοβενίας και η Κρκα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Η ποιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος είναι ελαφρώς χειρότερη από αυτή της Σλοβενίας, επομένως δεν είχαμε πάρα πολλούς δύσκολους αγώνες και δεν ξέρω ποια είναι η πραγματική μας κατάσταση. Πρέπει να ομολογήσω ότι ανυπομονούμε για αυτό το ματς για να δούμε πού είναι τα στάνταρ μας» δήλωσε ο Κάβτσιτς στην επίσημη ιστοσελίδα της σλοβενικής

«Πιστεύω ότι η Κρκα είναι πολύ καλά τεχνικά καταρτισμένη και της αρέσει το γρήγορο παιχνίδι. Το πλεονέκτημά μας είναι ότι είμαστε σωματικά καλύτερη και ψηλότερη ομάδα, κάτι που αντικατοπτρίζεται κυρίως στο αμυντικό μας παιχνίδι. Αλλά θα δούμε τι θα γίνει επικρατήσει» κατέληξε ο Κάβτσιτς ο οποίος αναφέρθηκε και στην έλευση του Ζέλικο Μπάμπιτς στον «ερυθρόλευκο» πάγκο τονίζοντας πως έφερε φρεσκάδα και νέες ιδέες τακτικής στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Live: Ολυμπιακός - Κρκα

Live: Ολυμπιακός - Κρκα

Ο Θρύλος αντιμετωπίζει την ισχυρή Κρκα στην πρώτη «μάχη» της φάσης των «8» του EHF European Cup!