Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκεί πρέπει να «χτυπήσει» ο Θρύλος

Εκεί πρέπει να «χτυπήσει» ο Θρύλος
Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024 - 11:33

Και τώρα όλα για όλα κόντρα στην Άστον Βίλα! Λίγες ώρες, για να δούμε και πάλι τον Θρύλο μας, ο οποίος θέλει να πάρει τη νίκη απέναντι στους «χωριάτες» και να καταφέρει να κάνει το βήμα πρόκρισης για τον μεγάλο τελικό.

Ο Μεντιλίμπαρ και οι άνθρωποι καταστρώνουν τα πλάνα τους για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Θρύλου, κάνοντας το scouting στην προσεχή αντίπαλο του.

Σχετικά με το scouting, λοιπόν που έχει γίνει στην Άστον Βίλα, εκεί που θα εστιάζονται κενά αμυντικά, είναι στην αριστερή πτέρυγα της. Στην οποία συνήθως βρίσκεται ο Λούκας Ντίν Επίσης και στο κέντρο της άμυνας δεν υπάρχει σταθερότητα, αφού φέτος ο Έμερι έχει δοκιμάσει διάφορα δίδυμα και παρόλα αυτά υπάρχει ανισορροπία και δέχεται και γκολ και αρκετές φάσεις. Γενικά η Άστον Βίλα φέτος έχει δεχθεί γκολ σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της.

Ο Ολυμπιακός μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας του. Δύο παιχνίδια πριν τον τελικό μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης και αν παίξει το παιχνίδι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Διαβάστε επίσης

Κωνσταντή, σήκωσε τείχος!

Κωνσταντή, σήκωσε τείχος!

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού καλείται απόψε να δείξει το απόλυτο ταλέντο του, κρατώντας το «μηδέν» για τον Θρύλο στο «Βίλα Παρκ».