Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν αλλάζει φιλοσοφία και ετοιμάζει την «απόδραση» ο «Μέντι»!

Δεν αλλάζει φιλοσοφία και ετοιμάζει την «απόδραση» ο «Μέντι»!
Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024 - 10:55

ΜΠΕΡΜΠΙΓΧΑΜ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Μία από τις πιο σημαντικές «μάχες» του τη φετινή σεζόν δίνει ο Ολυμπιακός, την Πέμπτη (2/5, 22:00). Ο Θρύλος βρίσκεται μπροστά σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση κόντρα στην Άστον Βίλα. Μία ακόμα, όπως τις πολλές στην ένδοξη ιστορία του! Μία ακόμη τεράστια ευρωπαϊκή βραδιά, άλλο ένα μεγάλο ευρωπαϊκό «ραντεβού».

Για πρώτη φορά οι παίκτες των «ερυθρολεύκων» θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να παίξουν έναν ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ θα πατήσει το χορτάρι του «Βίλα Παρκ» για να αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα (22:00) για τον πρώτο ημιτελικό του Europa Conference League.

Ο Θρύλος θέλει πάση θυσία τη νίκη κόντρα στην Άστον Βίλα, ώστε να έχει τον «πρώτο λόγο» για την πρόκριση στον τελικό του Conference League. Και μπορεί να το κάνει. Με τον Μεντιλίμπαρ να σχεδιάζει το πλάνο νίκης των Πειραιωτών.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, μπορεί ο Βάσκος τεχνικός να μην έχει ανοίξει τα χαρτιά του, ωστόσο αυτό που είναι ξεκάθαρο σε όλους στο Ρέντη, είναι πως δεν πρόκειται να αλλάξει η προσέγγιση που έχουμε συνηθίσει να έχει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια.

Στόχος του «Μέντι» είναι η ομάδα του να κυριαρχήσει στο γήπεδο. Να στριμώξει την Φενέρμπαχτσε στο μισό του δικού της γηπέδου, να την τρομάξει και να εκμεταλλευτεί τις αμυντικές της αδυναμίες.

Η προσέγγιση θα είναι ξανά επιθετική, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να ανεβάζει ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση της ομάδας του.

Ενδεικτικά η ενδεκάδα πιθανότατα να είναι: Τζολάκης, Ορτέγα, Κάρμο, Ρέτσος και Ροντινέι για την άμυνα, Εσε, Ορτα ή Ιμπόρα με Τσικίνιο για τον άξονα και τριάδα για τη γραμμή κρούσης με Ποντένσε, Φορτούνη και Ελ Καμπί.

Διαβάστε επίσης

Κωνσταντή, σήκωσε τείχος!

Κωνσταντή, σήκωσε τείχος!

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού καλείται απόψε να δείξει το απόλυτο ταλέντο του, κρατώντας το «μηδέν» για τον Θρύλο στο «Βίλα Παρκ».