Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία υποκλίθηκε στον Θρύλο! (photo)

Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία υποκλίθηκε στον Θρύλο! (photo)
Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 - 22:13

Αίσθηση έχει προκαλέσει η μεγάλη πορεία του Ολυμπιακού στο European Cup ανδρών στο χάντμπολ. Η ιστορική πρόκριση του Θρύλου στα ημιτελικά της διοργάνωσης δεν έμεινε ασχολίαστη από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της EHF δεσπόζει η φωτογραφία του Σάββα Σάββα σε δράση με τον τίτλο στο βασικό θέμα να είναι χαρακτηριστικός: «Ολυμπιακός και Βάλουρ παραμένουν αήττητοι στο European Cup».

Οι «ερυθρόλευκοι» μαζί με την ισλανδική ομάδα έχουν φτάσει μέχρι τη φάση των «4» αήττητοι,. με τον Ολυμπιακό να μετράει 8 στα 8 στη διοργάνωση και τη Βάλουρ 10 στα 10 καθώς ξεκίνησε από τον α' γύρο

«Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε μια θέση στα ημιτελικά της διοργάνωση για πρώτη φορά στην ιστορία του, αφού πήρε δύο νίκες επί της Κρκα με συνολικό σκορ 56:45. Ο αριστερός ίντερ Σάββας Σάββας σημείωσε 12 γκολ και στα δύο ματς με τη σλοβενική ομάδα. Ο 26χρονος ήταν ένας από τους βασικούς παίκτες του Ολυμπιακού στη νίκη στο Νόβο Μέστο με πέντε γκολ. Στο τέλος, ο Ολυμπιακός πανηγύρισε έναν ακόμη θρίαμβο (25:19) που σίγουρα δίνει αυτοπεποίθηση στον νέο προπονητή Ζέλικο Μπάμπιτς ενόψει των ημιτελικών» αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.

Στα ημιτελικά ο πήχης ανεβαίνει ακόμα περισσότερο για τον Ολυμπιακό, αφού επόμενη αντίπαλος είναι η Φερεντσβάρος με τον πρώτο ημιτελικό να γίνεται στη Βουδαπέστη στις 20 Απριλίου και η ρεβάνς μια εβδομάδα αργότερα (27/4) στην Ηλιούπολη.

Δείτε το θέμα της EHF για τον Θρύλο:

Διαβάστε επίσης