Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η απάντηση στους πανηγυρισμούς του «συστήματος» είναι μία: Επενδύσεις! (videos)

Η απάντηση στους πανηγυρισμούς του «συστήματος» είναι μία: Επενδύσεις! (videos)
Κυριακή, 28 Μαρτίου 2021 - 15:21

Ο Διονύσης Βερβελές ανέλυσε χθες, στο Podcast του «Θρύλος είσαι» και στο νέο επεισόδιο αυτού, τα δεδομένα, όπως διαμορφώνονται, μετά το πέρας των εκλογών της ΕΠΟ. Τα αποτελέσματα που αυτές έφεραν, το τι κάνει ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης και το τι καλείται να κάνει, από εδώ και πέρα.

Είναι σαφές το μήνυμα της «εξυγίανσης», προς τον Ολυμπιακό. Καθαρογραμμένο, όπως τα… πρακτικά των αρχαιρεσιών, που έλαβαν χώρα με… ηλεκτρονική μορφή. Εάν ο Ολυμπιακός θέλει να παραμείνει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως κάνει σταθερά, εδώ και δύο χρόνια, οφείλει όχι απλά να διατηρήσει το πόδι στο γκάζι, αλλά να το… σανιδώσει.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιλέγει να ποντάρει στην αγωνιστική άνοδο της ομάδας του. Στη διαρκή βελτίωσή της, στην πρόοδο που κάνουν οι παίκτες και ο Μαρτίνς και όχι στις… θέσεις του ΔΣ. Το αναλύσαμε και αυτό, εις βάθος, χθες και σήμερα.

Αλλά το σαφές είναι ένα: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης οφείλει να θωρακίσει ΑΚΟΜΗ περισσότερο τον Ολυμπιακό, με ομάδα επιπέδου ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ του ανταγωνισμού. Όπως έχει ήδη. Η Διοίκηση του Ολυμπιακού, σε επίπεδο «πάρε-δώσε» παικτών και ο Πέδρο Μαρτίνς, σε επίπεδο δουλειάς, οφείλουν να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό ακόμη πιο ψηλά. Να συνεχίσουν να τον ωθούν σε ανοδική πορεία και να τον έχουν σε επίπεδο, στο οποίο οι άλλοι, ό,τι και να κάνουν, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΦΤΑΝΟΥΝ…

Και αυτό γιατί… θα κάνουν πολλά. Ήδη έχουν κάνει, αλλά όλο αυτό το πανηγυρικό κλίμα που βγαίνει από τα… παπαγαλάκια της «εξυγίανσης», από χθες, δείχνει ότι έχουν να κάνουν… ακόμα περισσότερα!

Διαβάστε επίσης