Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τελικά δεν έγινε τυχαία «ασπρόμαυρη» η ΕΡΤ!

Τελικά δεν έγινε τυχαία «ασπρόμαυρη» η ΕΡΤ!
Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 - 09:55

Το «γλείψιμο» που γίνεται τον τελευταίο καιρό δεν έγινε τελικά τυχαία. Η «ασπρόμαυρη» ΕΡΤ κάνει ό,τι μπορεί για να είναι χαρούμενοι στον ΠΑΟΚ. Γιατί;

Η απάντηση είναι εύκολη... Διότι εδώ και ένα δίμηνο είναι σε συζητήσεις οι δύο πλευρές για να αποτελέσει το κρατικό κανάλι την τηλεοπτική «στέγη» της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Και τι δεν έγινε αυτό το διάστημα! Μέχρι και λύρες και νταούλια επιστράτευσαν κάποια στιγμή για τα γενέθλια του Σαββίδη. Εδώ έκαναν πρώτο... θέμα το σκουφάκι του Λουτσέσκου!

Στην «Αθλητική Κυριακή» ζωντανές συνδέσεις και θέματα για τον ΠΑΟΚ, την ώρα που για τις άλλες ομάδες η θεματολογία είναι καθαρά ειδησεογραφική! Κανονικό… PAOK TV!

Κι όπως λέγεται, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει απαιτήσεις που κυμαίνονται μεταξύ 7 και 8 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο ετησίως και η ΕΡΤ το συζητά! Σίγουρα με τη σύμφωνη γνώμη των παραπάνω! Πού αλλού να βρουν αυτά τα χρήματα!

Πιο σωστά, κανείς άλλος δεν θα τους έδινε τέτοια χρήματα. Αλλά το κρατικό κανάλι μπορεί! Ειδικά στην ομάδα του Ιβάν! Συμπάθειες είναι αυτές...

Όλο αυτό είναι κατάντια, αλλά ποιος ασχολείται...

Διαβάστε επίσης

Από γκάφα σε γκάφα η ΕΡΤ… (vid)

Από γκάφα σε γκάφα η ΕΡΤ… (vid)

Ξέχασαν πάλι ανοικτά τα μικρόφωνα στην κρατική τηλεόραση, με τον Δημήτρη Χατζηγεωργίου να δίνει τον αριθμό του κινητού του και να απαντάει στον… αέρα σε τηλεφώνημα.