Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κοίτα ποιος μιλάει!

Κοίτα ποιος μιλάει!
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2019 - 20:06

Ντόρος έχει ξεσπάσει, μετά την κλήση του Βασίλη Παπαθεοδώρου σε απολογία. Η κλήση που έγινε με έγγραφο υπόμνημα ενώπιον του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, αφορά τα όσα υποστήριξε στην εκπομπή “TotalFootball”, του OPEN TV, τηλεοπτικού σταθμού του Ιβάν Σαββίδη.

«Οι διαιτητές θέλουν bullying», είχε τονίσει χαρακτηριστικά και έτσι θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η παραπάνω εξέλιξη δεν άρεσε στον άνθρωπο που διευθύνει το σάιτ SDNA. Μέσω αυτού προσπαθεί να δώσει τη δική του εξήγηση και αναφέρεται για τον… «αντιφρονούντα» Παπαθεοδώρου.

Θα διαβάζει και κανένας που δεν ξέρει και θα παθαίνει σοκ. Θα νομίζει ότι το… κυνηγάνε το παιδί! Κοίτα ποιος μιλάει θα πούμε εμείς. Που να πρωτοσταθεί κανείς. Μήπως να θυμηθεί ο Βασίλης Παπαθεοδώρου πως ήταν και ο χώρος της δημοσιογραφίας πριν το SDNA; Αν το σάιτ άρχισε μέσω ανώνυμων στηλών του να στοχοποιεί και να ειρωνεύεται δημοσιογράφους; Δεν συζητάμε για παράγοντες.

Το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη, ήταν στο ημερήσιο μενού τους. Στο ωριαίο μενού τους καλύτερα. Περνούσε ώρα και δεν γραφόταν για Μαρινάκη; Νόμιζες ότι χτύπησε ιός τα pcτους. Να θυμηθούμε πόσες φορές έχει γραφεί το όνομα του Γ’ αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρώην διευθυντή επικοινωνίας, Κώστα Καραπαπά; Μήπως σεβάστηκαν τον επίτιμο πρόεδρο, Σάββα Θεοδωρίδη και μάλιστα σε καιρό με σοβαρή ασθένεια;

Αλήθεια, πόσοι διαιτητές και βοηθοί στοχοποιήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια; Άνθρωποι που δεν είχαν καμία κατηγορία, είδαν τα ονόματά τους να σπιλώνονται, πολύ απλά για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους…

Μήπως δεν ήταν ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης, γενικός γραμματέας της UEFA, αυτός που παρέλασε; «Θόδωρε δεν ντρέπεσαι;» και «Τα ξεφτιλισμένα λαμόγια», διαβάζαμε σε τίτλους. Υπάρχει αρχείο, καλά να είμαστε, να διαβάζετε για ημέρες.

«Αυλακιώτης» λέει στο σάιτ και βαράμε στο ψαχνό. Επιδίωξαν και πέτυχαν τη διαγραφή του δημοσιογράφου Διονύση Βερβελέ κάποια στιγμή, με δικαιολογία τότε του Άρη Ασβεστά που είχε κάνει την καταγγελία, πως οι αναφορές στο πρόσωπό του, προέρχονταν από ανώνυμες στήλες και πως με αυτές δεν γίνεται κάτι. Έτσι είναι το παιχνίδι. Έτσι το έμαθαν.

Να συνεχίσουμε; Ενοχλημένοι ήταν από την επικοινωνιακή πολιτική της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά κι εκεί, φρόντισαν να δώσουν το στίγμα τους. Τα έβαλαν και με τον Νίκο Γαβαλά πρόσφατα, νυν διευθυντή επικοινωνίας των Πειραιωτών.

Καλούμε τον Βασίλη Παπαθεοδώρου να τα βάλει κάτω. Να σκεφτεί, να δει το αρχείο του. Να συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει μέσω του SDNAκαι πως μπολιάστηκε κόσμος με μίσος. Γιατί άραγε; Οι… άλλοι ευθύνονται;

Περί «αντιφρονούντων». Αλήθεια, γιατί στο σάιτ της… αλήθειας δεν περνάει κανένα σχόλιο δημοκρατικό που να είναι υπέρ ανθρώπων του Ολυμπιακού; Δεν συζητάμε να αγγίζουν ευαίσθητες… χορδές του Βασίλη.

Προφανώς και ο Βασίλης Παπαθεοδώρου, πίστευε ότι θα υπάρχει η ασυλία που ζούσε επί ημερών Κοντονή και Βασιλειάδη. Τότε που οι συντάκτες του σάιτ του, καλούνταν από τον Κοντονή για να δειπνήσουν και να… ανταλλάξουν απόψεις.

Διαβάστε επίσης