Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η… εμπάθεια της ΕΡΤ με τον Ολυμπιακό!

Η… εμπάθεια της ΕΡΤ με τον Ολυμπιακό!
Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019 - 19:57

Κάτι πρέπει να... παθαίνουν στην δημόσια τηλεόραση με τον Ολυμπιακό. Για μια ακόμα αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Volleyleague, η ΕΡΤ αποφάσισε να δείξει σε ζωντανή μετάδοση αναμέτρηση του Παναθηναϊκού (σ.σ. δεύτερο ματς από τα τέσσερα που έχουν διεξαχθεί μέχρι τώρα στο φετινό πρωτάθλημα και, μάλιστα, συνεχόμενο).

Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη (26/11), έγινε γνωστό το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague...

Η ΕΡΤ πήρε την απόφαση να δείξει σε ζωντανή μετάδοση την αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή, αντί να δείξει το ματς του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο, το οποίο μάλιστα είναι ανάμεσα στον δεύτερο της βαθμολογίας με τον πρώτο.

Μήπως στην δημόσια τηλεόραση παθαίνουν... αλλεργία με το κόκκινο;

Για να θυμίσουμε, ότι τις προηγούμενες αγωνιστικές η ΕΡΤ έδειξε το Παναθηναϊκό-Φοίνικας και όχι το Φοίνικας-Ολυμπιακός, όπως επίσης έδειξε και το Παναθηναϊκός-Ηρακλής, αλλά όχι το Ηρακλής-Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης

Ο υπάλληλος του Σαββίδη εκτέθηκε

Ο υπάλληλος του Σαββίδη εκτέθηκε

Το μπλογκ της «Δίκης» γράφει ψέματα ότι τάχα η επιστολή του Ολυμπιακού απευθύνονταν μόνο στη FIFA και την UEFA και ότι δεν εστάλη στον Αυγενάκη.