Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απίστευτο! Ο Κάκος παραδέχτηκε ότι ήταν κανονικό το γκολ του Σουντανί!

Απίστευτο! Ο Κάκος παραδέχτηκε ότι ήταν κανονικό το γκολ του Σουντανί!
Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 - 00:36

Έγινε και αυτό… Δε γινόταν να γίνει και διαφορετικά. Ο Τάσος Κάκος αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι το γκολ του Ολυμπιακό με τον Χιλάλ Σουντανί κόντρα στον Βόλο κακώς ακυρώθηκε και θα έπρεπε να μετρήσει κανονικά.

Απίστευτο και όμως αληθινό… Βέβαια σε μία τόσο προφανή φάση, δεν θα μπορούσε να κάνει και διαφορετικά… Αν και στο πάνελ… κάποιοι ήθελαν πολλές λήψεις για να σιγουρευτούν.

Ο Κάκος, βέβαια, δικαιολόγησε τον Ευαγγέλου, ενώ στη συνέχεια δεν… είδε το διπλό πέναλτι σε μαρκαρίσματα πάνω στον Μπά και στον Ελ Αραμπί από παίκτες του Βόλου.

Αλλά, μην τα ζητάμε όλα έτσι; Στο Open δουλεύει… Μόνο που αναγκάστηκε να πει ότι θα έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Σουντανί είναι μία πρόοδος… Έστω και αν υποχρεώθηκε να το κάνει...

Διαβάστε επίσης

Και τώρα… απολαμβάνουμε!

Και τώρα… απολαμβάνουμε!

Το έργο αρχίζει από την Κυριακή το βράδυ, με τον πρώην διαιτητή να βγάζει όλη την πραγματικότητα… εικονική και… ανάποδη και… θα συνεχιστεί τις προσεχείς ημέρες!

Αθλητική Κυριακή ή... ρώσικο κανάλι;

Αθλητική Κυριακή ή... ρώσικο κανάλι;

Νέο διάγγελμα του γνωστού Μίνου, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα δεν άφηνε τον Νίκο Αναστόπουλο να μιλήσει και απόψε (22/12) είπε ξανά τα… δικά του.