Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν κατέθεσες την ντροπολογία; Στην γκιλοτίνα!

Δεν κατέθεσες την ντροπολογία; Στην γκιλοτίνα!
Τρίτη, 12 Μαΐου 2020 - 14:46

Το ακατάσχετο μπούλινγκ του ΠΑΟΚ, προς τον υφυπουργό αθλητισμού συνεχίζεται, με κάθε τρόπο! Ο «μηχανισμός» προπαγάνδας του ΠΑΟΚ, τα Μέσα τα οποία ελέγχει, χτυπούν ανελέητα τον Λευτέρη Αυγένακη, προσπαθώντας, με κάθε τρόπο, να τον συνδέσουν με τον Ολυμπιακό… Αστειότητες! Σήμερα, βέβαια, αποκαλύφθηκε και ο πραγματικός λόγος, για τον οποίο βάλλουν ακατάπαυστα κατά του υφυπουργού αθλητισμού! Ο πραγματικός λόγος, για τον οποίο ο Αυγενάκης δέχεται τα πυρά της «ασπρόμαυρης» πλευράς, δίχως… οίκτο.

Αυτός δεν είναι άλλος, όπως φαίνεται, από το γεγονός ότι… δεν κατέθεσε την ντροπολογία, στη Βουλή, με την οποία ο ΠΑΟΚ σώθηκε από τον υποβιβασμό, μετά την απόφαση-εισήγηση (δεν είναι Γιάννης, είναι Γιαννάκης) της ΕΕΑ, για επιβεβαιωμένη πολυδιοκτησία στην υπόθεση του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη και υποβιβασμό του «δικεφάλου» του βορρά! Φοβερά πράγματα!

Σύμφωνα με sms που έχει εμφανιστεί, λοιπόν, σε Μέσα του Άρη (από εκεί άρχισε η ιστορία) ο «μηχανισμός προπαγάνδας» του ΠΑΟΚ έχει… στήσει στο εκτελεστικό απόσπασμα τον Αυγενάκη, ο οποίος φέρεται να έχει απαντήσει ότι «δεν κατέθεσε την τροπολογία» για τη σωτηρία της ομάδας του Ιβάν Σαββίδη! Το μπούλινγκ που δέχεται, εδώ και πόσο καιρό ο Λευτέρης Αυγενάκης, βρήκε, επιτέλους (για όσους δεν είχαν καταλάβει ήδη τι γίνεται, δηλαδή) την εξήγησή του! Ο «μηχανισμός προπαγάνδας» των Θεσσαλονικέων είναι σαν να βάλλει ασταμάτητα κατά του υφυππουργού αθλητισμού της χώρας, επειδή εκείνος δεν… συμμετείχε στο έκτρωμα, με το οποίο ο ΠΑΟΚ ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ!

Τρομερή εφαρμογή του «αν δεν είσαι μαζί μας, είσαι εναντίον μας…», ένα πράγμα…

Διαβάστε επίσης