Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βρήκε το άλλοθι του για λίγες μέρες ο Λαλάκης

Βρήκε το άλλοθι του για λίγες μέρες ο Λαλάκης
Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022 - 09:56

Roller coaster. Το γνωστό… τρενάκι. Αυτό που πάει πάνω-κάτω και αλλάζει κατεύθυνση, σε κάθε στροφή. Τα πιτσιρίκια στα λούνα παρκ το χρησιμοποιούν για να διασκεδάζουν, ο Λαλάκης και η κομπανία του για να καθορίζουν τη δημοσιογραφική τους προσέγγιση στην επικαιρότητα. Η ομάδα της καρδιάς του δίνει σήμερα το τέλειο άλλοθι, για το νέο κάζο της ομάδας της τσέπης του. Της ομάδας του αφεντικού, εκείνου που τον πληρώνει για να γράφει υπέρ της ομάδας του, κυρίως. Και κατά του Ολυμπιακού και του Μαρινάκη, επίσης κυρίως. Μετά έπονται όλα τα άλλα, θεωρητικά.

Αλλά ο Λαλάκης δεν μπορεί. Δεν μπορεί να κρύψει την απέραντη χαρά του, σε συνδυασμό με το μίσος του για τον Θρύλο, κάθε φορά που κάτι δεν πηγαίνει καλά στην ομάδα του Πειραιά ή πηγαίνει καλά (λέμε τώρα…) στην ομάδα της καρδιάς του.

Σήμερα, για τον Λαλάκη και την παρέα του, δεν υπάρχει πουθενά ο ΠΑΟΚ και το κάζο του στη Θεσσαλονίκη. Τα σκέπασε όλα ξανά η αντι-Ολυμπιακοφροσύνη. Αυτή είναι, εντέλει πάνω από όλα. Χολή, για τον πρωτοπόρο στο +11 Ολυμπιακό, τον οποίο πασχίζουν να βγάλουν και… άδικο πρωταθλητή στο τέλος. Δεν θα τα καταφέρουν προφανώς και όπως έχουμε ξαναπεί, θα τους στέλνουμε φιλάκια από τη φιέστα. Και στον Λαλάκη και στην παρέα του, που θα μείνουν με τη… χολή.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης