Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από τη Λεωφόρο στο Κατάρ, μια κωλοτούμπα δρόμος (video)

Από τη Λεωφόρο στο Κατάρ, μια κωλοτούμπα δρόμος (video)
Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022 - 13:12

Τι πλάκα έχει η φάση. Έχουμε πει ότι το ποδόσφαιρο δεν μπορείς να το αποφύγεις. Την αλήθεια του ποδοσφαίρου, δηλαδή. Δεν μπορείς να της ξεφύγεις. Σε βρίσκει και σε εκθέτει. Γενικά. Είναι γεγονός ότι πολλές φορές ήδη οι «εξυγιαντές» και οι διάφοροι… opinion makers, γύρω από εκείνους, έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα, με φάσεις τις οποίες εδώ έλεγαν έτσι, εκεί έλεγαν αλλιώς. Έχουν πιαστεί τόσες πολλές φορές πια με τη γίδα στην πλάτη, που… δεν σηκώνει άλλο.

Ο κόσμος έχει μάτια και διαβάζει, αλλά και βλέπει. Και έχει και αυτιά και ακούει… Όπως είδε λοιπόν τον Αλέξη Σπυρόπουλο, γνωστό opinion maker του SDNA, να αθρογραφεί μετά το διαιτητικός αίσχος στη Λεωφόρο, εις βάρος του Ολυμπιακού, με τον Κέλετε και το «πέναλτι» ανακάλυψη, να στηρίζει την απόφαση του Δανού διαιτητή.

Τελείωσε η μάχη στους Αμπελοκήπους λοιπόν, και κάθε κανονικός θεατής με σώας τας φρένας είχε δει όσα είπε ο Μίτσελ. Συγχρόνως ο νορμάλ θεατής έψαχνε να βρει (πού και πότε έγιναν) όσα ασυνάρτητα είπαν οι λοιποί. Οσα είπε ο Μίτσελ, εννοείται, στο πρώτο σχόλιό του. Διότι μετά, από την flash interview ως την press conference η απόσταση ήταν μία κωλοτούμπα δρόμος, είχε γράψει μεταξύ άλλων, θεωρώντας λοιπόν ότι… έγινε πέναλτι στη φάση του Άβιλα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αλλά επειδή η μπάλα είναι π0ρνη και δεν αφήνει κανέναν να… γλεντάει έτσι αδίκως, χωρίς να τον τιμωρεί, η ζωή τα έφερε και ο ίδιος άνθρωπος περιέγραψε τον αγώνα της Πορτογαλίας με την Ελβετία. Και το μαρκάρισμα του Ρούμπεν Ντίας στον Ακάντζι… Τι είπε τότε ο ίδιος άνθρωπος, για μια… ίδια φάση; Ότι ο Ρούμπεν Ντίας έπαιξε τον αντίπαλό του στη… δύναμη.

Δείτε:

-

-

Τι σου είναι η ζωή… Πως τιμωρεί έτσι το ποδόσφαιρο, ρε φίλε… Πως εκθέτει…

Διαβάστε επίσης

Επαγγελματίες λασπολόγοι

Επαγγελματίες λασπολόγοι

Οι ίδιοι που τον Σεπτέμβρη έπαιρναν συνεντεύξεις από εκείνους που αποδομούσαν τον Χάμες, τώρα το γύρισαν στον Ροντινέι. Αδιόρθωτοι…

Αν είσαι βόθρος ξέρεις: Τώρα δεν είναι «η Σούπερ Λιγκ του Μαρινάκη», ε;

Αν είσαι βόθρος ξέρεις: Τώρα δεν είναι «η Σούπερ Λιγκ του Μαρινάκη», ε;

Αφού μας είχε πει, εμμέσως πλην σαφώς, ότι «η Σούπερ Λιγκ του Μαρινάκη» είχε… περίεργα αποτελέσματα στους διαγωνισμούς MVP (!!!), ξέχασε να αναφέρει το όνομα του Προέδρου σε χορηγική συμφωνία 9,5 εκατομμυρίων!