Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάποιος να τον κεράσει ένα καλαμαράκι

Κάποιος να τον κεράσει ένα καλαμαράκι
Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022 - 10:28

Πάμε ανάποδα, για να τελειώσουμε με το καλημέρα την προπαγάνδα «Μέσα του Ολυμπιακού στηρίζουν τον Αυγενάκη». Κανέναν Αυγενάκη δεν στηρίζουμε, γιατί κανέναν Αυγενάκη δεν χρειάστηκε ποτέ ο Ολυμπιακός. Και γιατί, στο κάτω-κάτω, δεν έχει προσφέρει και τίποτα ο Αυγενάκης στον Ολυμπιακό. Προσφάτως η ίδια η ΠΑΕ τον έφερε προ των ευθυνών του για το «μόρφωμα» της Σούπερ Λιγκ 2 και τα αίσχη που λαμβάνουν χώρα εκεί. Οπότε, για να τελειώνουμε, δεν μας απασχολεί ο Αυγενάκης…

Αλλά ρε παιδί μου, οι προπαγανδιστές έχουν… οργιάσει. Αυτός ο Βασιλάκης ο opinion maker, ο οποίος έχασε τον δρόμο για τα ερτζιανά και του έχει μείνει το πορτοκαλί παραμύθι να γράφει αυτά που του λένε τα αφεντικά του, έχει… πόλεμο κανονικό με τον υφυπουργό. Και δεν είναι και ο μόνος. Προφανώς. Όλοι όσοι έχουν απέναντι τον Ολυμπιακό, έχουν απέναντι τον Αυγενάκη, πουλώντας το παραμύθι ότι ο Αυγενάκης στηρίζει τον Ολυμπιακό. Ενώ στην πραγματικότητα απλώς τους ενοχλεί το ότι δεν συνέχισε το έργο Κοντονή, Βασιλειάδη και λοιπών. Λυσσαλέο πόλεμο στον Ολυμπιακό, δηλαδή.

Έχει λυσσάξει με τον Αυγενάκη ο Βασιλάκης που έτρωγε τα καλαμαράκια στην Καισαριανή, αλλά και όλο το σύστημα της πορτοκαλί προπαγάνδας. Δεν τους κάθεται καλά υφυπουργός αθλητισμού αν δεν είναι ορκισμένος αντι-Ολυμπιακός. Όπως ήταν ορισμένοι προκάτοχοί του που όριζαν διαιτητές σε τελικούς και έβγαιναν στη Βουλή να μιλήσουν για τον Μαρινάκη.

Ας τον κεράσει κάποιος ένα καλαμαράκι ρε παιδιά να τελειώνουμε… Κούρασε το πράμα… Ας τους κεράσει όλους κάποιος ένα καλαμαράκι…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Είπε ο καταδικασμένος συκοφάντης (photo)

Είπε ο καταδικασμένος συκοφάντης (photo)

Καταπιάστηκε πολλαπλώς με την επιστολή του Ολυμπιακού στην UEFA το site του καταδικασμένου για συκοφαντία, πρώην πρασινοφρουρού και έκανε ανάλυση… εισιτηρίων.