Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προπαγάνδα για νήπια: «Εντυπωσιακή» η ΑΕΚ, «εύκολη νίκη» ο Ολυμπιακός

Προπαγάνδα για νήπια: «Εντυπωσιακή» η ΑΕΚ, «εύκολη νίκη» ο Ολυμπιακός
Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 - 10:08

Έχει πάρει φωτιά από χθες το βράδυ η προπαγάνδα. Βλέπετε το «πράσινο» παιδί της «εξυγίανσης» γκέλαρε και πρέπει η ατζέντα να πάει αλλού. Στρέφεται στην ΑΕΚ, λοιπόν, για την οποία η προπαγάνδα μας ενημερώνει ότι… εντυπωσιάζει. Αντιστοίχως, για τον Ολυμπιακό η προπαγάνδα μας λέει ότι έκανε… εύκολη νίκη.

Έτσι είναι, αν είσαι προπαγανδιστής. Ζεις για να μειώνεις οτιδήποτε κάνει καλά ο Θρύλος. Μπροστά στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τους αισχρούς προπαγανδιστές, οι αντίπαλοι… αράζουν και παίρνουν… σιέστα. Για αυτό ο Ολυμπιακός νικάει… εύκολα. Αντιστοίχως, μπροστά στην ΑΕΚ, οι αντίπαλοι φορούν… πανοπλία και παίρνουν το… σπαθί τους, πολεμούν με λύσσα και τα δίνουν όλα, οπότε όταν η ΑΕΚ νικά… είναι εντυπωσιακή… Έτσι μας λέει η προπαγάνδα.

Το μόνο που έχουν να κάνουν στον Ολυμπιακό είναι να κλείσουν την οθόνη. Να μην ακούν και να μην διαβάζουν τίποτα. Ό,τι γράφεται στους βόθρους των ΜΜΕ δεν πρέπει να απασχολεί τον Θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ας τα λένε και ας τα γράφουν όπως θέλουν. Ο Ολυμπιακός να παίζει στα «κόκκινα» μέχρι το φινάλε και ας νικά όσο πιο εμφατικά μπορεί και ας τις λένε τις νίκες του… εύκολες, οι απίθανοι…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Κάποιος να τον κεράσει ένα καλαμαράκι

Κάποιος να τον κεράσει ένα καλαμαράκι

Έχει λυσσάξει με τον Αυγενάκη ο Βασιλάκης, που έτρωγε τα καλαμαράκια στην Καισαριανή. Δεν τους κάθεται καλά υφυπουργός αθλητισμού αν δεν είναι ορκισμένος αντι-Ολυμπιακός.

Είπε ο καταδικασμένος συκοφάντης (photo)

Είπε ο καταδικασμένος συκοφάντης (photo)

Καταπιάστηκε πολλαπλώς με την επιστολή του Ολυμπιακού στην UEFA το site του καταδικασμένου για συκοφαντία, πρώην πρασινοφρουρού και έκανε ανάλυση… εισιτηρίων.