Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάθε μέρα «πόλεμο» στον Ολυμπιακό, αλλά για την ταμπακιέρα τίποτα;

Κάθε μέρα «πόλεμο» στον Ολυμπιακό, αλλά για την ταμπακιέρα τίποτα;
Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2023 - 14:42

Η ντροπή ντράπηκε. Η ξεφτίλα ξεφτιλίστηκε. Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό βέβααι. Στον απόηχο της συνέντευξης τύπου του Προέδρου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και τις σοβαρές καταγγελίες που έκανε, τα γνωστά… αντικείμενα, γιατί Μέσα δεν τα λες, της προπαγάνδας, δεν ασχολήθηκαν καν. Απόλυτη νεκρική σιγή. Δεν αντέδρασε ούτε για την φορολόγηση του 22%, την μη πληρωμή πολλών σωματείων, των οποίων «υποστηρίζουν» και για το σκάνδαλο της ΕΡΤ. Ένοχη σιωπή; Μήπως είναι βολεμένοι με αυτά και τώρα παίζουν κρυφτό;

Το «λαλίστατο» site του καταδικασμένου συκοφάντη κατάπιε τη γλώσσα του. Δεν άκουσε τίποτα για φοροδιαφυγή.Είναι δυνατόν να μην νιώθει την ανάγκη να απαντήσει, ενώ λειτουργεί ως γραφείο Τύπου της ομάδας της καρδιάς του. Δεν νιώθει την ανάγκη να απαντήσει και να υπερασπιστεί την αλήθεια; Μάλλον απλά ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ την αλήθεια!

Για άλλα γεγονότα βγαίνει δειλά-δειλά και συνεχίζει πάλι τον πόλεμο απέναντι στον Θρύλο, αλλά και πάλι εκτίθεται.

Πάντως, για οποιονδήποτε δεν το κατάλαβε η Παραμύθα είχε την τιμητική της στην συνέντευξη τύπου από τον Μιχάλη Κουντούρη.

«Πήγαν και ανοίξανε σάιτ, τα οποία είναι αντι-Ολυμπιακά σάιτ, είναι απίστευτο. Που έχουν καταντήσει, να κάνουν αντι-Ολυμπιακό σάιτ! Βέβαια, να τους ευχαριστήσουμε, γιατί αυτό εμάς μας έδωσε πάρα πολύ μεγάλη δύναμη, δεν μας άφησε να εφησυχαστούμε, δεν μας άφησε να πέσει κάτι κάτω, αντιμετωπίσαμε όλες τις βρωμιές και τα ψέματά τους και είμαστε εδώ δυνατοί και τα αποτελέσματα είναι αυτά, οι τίτλοι που είδαμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Λαλάκης σε άλλη σφαίρα φαντασίας, οράματα για «σχέσεις» που χαλάνε και προπαγάνδα παιδικού σταθμού

Λαλάκης σε άλλη σφαίρα φαντασίας, οράματα για «σχέσεις» που χαλάνε και προπαγάνδα παιδικού σταθμού

Ο Άρης, περισσότερο από όλους τους «εξυγιαντές» μαζί, στέρησε το πρωτάθλημα από τον Θρύλο φέτος. Και ο πρώην πρασινοφρουρός πρέπει κάπως να το πουλήσει αυτό, στους λιγοστούς που τον διαβάζουν.