Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λαλάκης σε άλλη σφαίρα φαντασίας, οράματα για «σχέσεις» που χαλάνε και προπαγάνδα παιδικού σταθμού

Λαλάκης σε άλλη σφαίρα φαντασίας, οράματα για «σχέσεις» που χαλάνε και προπαγάνδα παιδικού σταθμού
Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 - 14:26

Δεν του έφτασε το ρεζιλίκι με τον Νταμπίζα, ήθελε ο Λαλάκης να συνεχίσει την αστεία ρητορική του. Η οποία υπαγορεύει ότι ο Ολυμπιακός είχε σχέσεις με τον Άρη και τώρα αυτές οι σχέσεις χάλασαν. Και αυτό γιατί ο Ολυμπιακός δεν έχει καταφέρει να επιβληθεί της ομάδας της Θεσσαλονίκης, εδώ και αρκετά ματς. Αρκετά. Όχι όμως μόνο φέτος.

Ο Άρης, περισσότερο από όλους τους «εξυγιαντές» μαζί, στέρησε το πρωτάθλημα από τον Θρύλο φέτος. Και ο πρώην πρασινοφρουρός πρέπει κάπως να το πουλήσει αυτό, στους λιγοστούς που τον διαβάζουν. Ωστόσο, όπως αναφέρουμε παραπάνω, αυτό δεν είναι φετινό φαινόμενο. Εδώ και μερικά χρόνια, από τότε που ο Άρης ανέβηκε αγωνιστικά και έκανε πλάκα στους αστείους «εξυγιαντές», αφήνοντάς τους πίσω σε κάποιες περιπτώσεις, ήταν η ομάδα η οποία περισσότερο από τους άλλους, δήθεν μεγάλους αντιπάλους, δυσκόλευε τον Ολυμπιακό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Σχεδόν σε όλα τα ματς, ο Ολυμπιακός «έφτυνε αίμα» ακόμη και για να κερδίσει. Και πήγαινε στην ΑΕΚ, ας πούμε, και έριχνε… 5. Πήγαινε στον Παναθηναϊκό και έριχνε… 4. Μιλάμε για ρητορική και προπαγάνδα παιδικού σταθμού. Κοντόφθαλμη, στοχευμένη και ειλικρινά, αστεία… Και όμως, ο Λαλάκης παραμένει σε άλλη σφαίρα φαντασίας και συνεχίζει τον… χαβά του.

Δείτε:

Και θυμηθείτε εδώ, τι του είχε πει ο Νίκος Νταμπίζας. Προφανώς… χαλάστηκε ο πρώην πρασινοφρουρός και ήθελε να… έχει την τελευταία κουβέντα. Οπότε είπε σε κάποιο πρασινοφρουράκι «γράψε αγόρι μου τα γνωστά εκεί»… Κωμωδία…

Διαβάστε επίσης

Πονάει μέχρι και με τη Νότιγχαμ, ο Λαλάκης

Πονάει μέχρι και με τη Νότιγχαμ, ο Λαλάκης

Το διανοείστε ότι ο πρώην πρασινοφρουρός και τα πρασινοφρουράκια του ασχολούνται με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, για να γράψουν για… υφυπουργούς και άλλα τέτοια γραφικά; Και όμως, συμβαίνει.