Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι... μπούκες του ΠΑΟΚ είναι «παράδοση»!

Οι... μπούκες του ΠΑΟΚ είναι «παράδοση»!
Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 - 09:09
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Αποτελεί τουλάχιστον ειρωνεία ότι η πιο ευνοούμενη ομάδα του πρωταθλήματος, εννοείται ότι εννοούμε τον ΠΑΟΚ, να έχει παράπονα από τη διαιτησία και ακόμα χειρότερα να υπάρχουν επαναλαμβανόμενα «ντου» κατά διαιτητών, βοηθών.

Θυμίζουμε τις περσινές παραστάσεις του Λούμπος Μίχελ και το ...αποκορύφωμα που ήταν η είσοδος του Ιβάν Σαββίδη με το όπλο σε κοινή θέα στο ντέρμπι του Μαρτίου του 2018 με την ΑΕΚ, μαζί με την απειλή του Μίχελ στον Κομίνη («εσύ τελείωσες»). Ο Σλοβάκος μπορεί να έφυγε, όμως άφησε πίσω του άξιους «διαδόχους», όπως αποδείχθηκε στην Τρίπολη με το... πέσιμο από τους Λουτσέσκου, Σαραϊδάρη και των... λοιπών βαρέων δυνάμεων, που κάθονταν στον πάγκο, στον βοηθό Κωνσταντόπουλο, με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Τέτοιες εικόνες προσβάλουν την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου και δημιουργούν απέχθεια στους φιλάθλους. Όμως, εκθέτουν και την... εξυγίανση, επειδή σε ό,τι έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ κάτι παθαίνει. Εννοούμε την ατιμωρησία, τη στιγμή που ο Γραμμένος και ο Περέιρα μας διαβεβαίωναν ότι θα είναι αμείλικτοι σε τέτοια θέματα και πριν αλέκτωρ λαλήσει, ο Πορτογάλος επιβράβευσε με σερί ορισμό τον Σκουλά (Θεσσαλίας), αν και δεν έγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνα, τη στιγμή που στη σύσκεψη της 4ης Ιανουαρίου ζήτησαν από τους διαιτητές να μην... αφήνουν τίποτα και να τα γράφουν όλα στο φύλλο αγώνα. Σημειώστε ότι το «ντου» στην Τρίπολη έγινε στη σκιά του ξυλοδαρμού του Τζήλου και με τους ρέφερι να προέρχονται από αποχή! Σημειώστε επίσης, ότι ο Κωνσταντόπουλος δεν ορίστηκε.

Σκέφτονται τι είδους μηνύματα περνάμε με αυτά, ειδικά στους διαιτητές και στους βοηθούς;

Τώρα η ΕΠΟ και η ΚΕΔ θα παραπέμπουν ομάδες για ανακοινώσεις ή παράγοντες για ανακοινώσεις κατά τις διαιτησίας; Και αν πάνε στον αθλητικό δικαστή με το βίντεο της Τρίπολης και μιλούν για την ατιμωρησία του ΠΑΟΚ, τι θα γίνεται; Αυτό δεν είναι δυο μέτρα και δυο σταθμά;

Ο ΠΑΟΚ, αν και 8 βαθμούς μπροστά, είναι δεδομένο ότι φοβάται τον Ολυμπιακό. Για αυτό και δείχνει να θέλει διαιτησία 100-0. Τη στιγμή που μας μιλούσαν για ανθρώπινα λάθη, προπαγάνδα γαρ, τελικά δεν θέλουν ούτε αυτά. Δεν θέλουν ούτε εξυγίανση. Εκείνο που θέλουν είναι να ευνοούνται 100-0!

Δυστυχώς, ακόμη δεν έχουμε δει τα χειρότερα...

Διαβάστε επίσης

Το... απίθανο με Σιδηρόπουλο!

Το... απίθανο με Σιδηρόπουλο!

Πριν διεξαχθεί και πριν βαθμολογηθεί για το ματς ΠΑΟΚ-Πανιώνιος, πήρε ορισμό στο Κύπελλο. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.