Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΕΠΟ: Βγάζουν τα χάλια τους στη φόρα!

ΕΠΟ: Βγάζουν τα χάλια τους στη φόρα!
Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2020 - 20:55
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

FIFA και UEFA, αν υποτίθεται ότι παρακολουθούν τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μπορούν να βγάλουν πολλά συμπεράσματα για την κατάντια του. Μέχρι και οι ίδιοι ομολογούν όταν τα έκαναν μπάχαλο στην ΕΠΟ και δεν χρειάζονται περισσότερες αποδείξεις από τα λεγόμενα του υποψηφίου προέδρου της ΕΠΟ, Σταύρου Ψαρρόπουλου, ο οποίος είναι μέλος της τωρινής Εκτελεστικής Επιτροπής της, άρα ξέρει πολύ καλά τι γίνεται.

Έτσι, ο Ψαρρόπουλος όχι μόνο άδειασε τον Γραμμένο, παράλληλα παραδέχθηκε ότι η ΕΠΟ είναι απαξιωμένη! Κι όμως, συνεχίζουν με την ίδια συνταγή, με τα μπλοκ των βορρά και νότου, αντίστοιχα!

«Πρέπει να παραδεχτούμε ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε χάσει μεγάλο μέρος της αξιοπιστίας μας», δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρός της, Σταύρος Ψαρρόπουλος, ο οποίος πρόσθεσε: «Αυτό που εγώ λέω και θα το λέω μέχρι να δω πώς θα το επιτυγχάνουμε είναι η προσπάθεια του νέου ΔΣ της ΕΠΟ να επαναφέρει την αξιοπιστία που υπήρχε πριν από κάποια χρόνια. Θεωρώ ότι το πρώτο μέλημά όλων μας πρέπει να είναι αυτό. Για το πώς κερδίζεται η αξιοπιστία».

Ακόμη, όχι μόνο άδειασε μέχρι και τον Γραμμένο, δηλώνοντας ότι «ο πρόεδρος δεν ήθελε να σπάσει αυγά για να κάνει ομελέτα, είναι ήπιος χαρακτήρας ένας ευγενής άνθρωπος», παράλληλα θυμήθηκε μέχρι και τις παρεμβάσεις του Κοντονή που όταν γινόταν δεν μιλούσε καθώς τόνισε: «Δεν μπορεί να έρχεται ένας υπουργός και να θέλει να αποφασίζει πως θα διεξάγουμε τους αγώνες και με ποιους κανονισμούς ή δεν μπορεί να έρχεται υπουργός να διορίζει τριάδα διαιτητών σε τελικό κυπέλλου».

Τέλος, μας διέρρευσαν ότι ο Ψαρρόπουλος είναι Ολυμπιακός! Εδώ δεν γελάμε απλά, πέφτουμε κάτω από τα γέλια!

Διαβάστε επίσης