Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κόβουν» διαιτητές για σκληρό ροκ... εξυγίανσης

«Κόβουν» διαιτητές για σκληρό ροκ... εξυγίανσης
Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 - 23:57
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Η κατρακύλα συνεχίζεται. Όπως φαίνεται, ο Κλάτενμπεργκ «βάζει» τους διαιτητές της... εξυγίανσης για να περάσουν από «εξυγιαντικές εξετάσεις», ώστε να πάρουν το... βραβείο της παραμονής στον πίνακα της Super League! Επειδή ο πρόεδρος της ΚΕΔ κατηγορήθηκε ότι δέχθηκε τους πίνακες-σκάνδαλο του Περέιρα, φαίνεται πως το σύστημα βρήκε τρόπο να δείξει ότι διαφέρει, υπό τους «ήχους» σκληρού ροκ κατά των διαιτητών!

Ηδη, στην ποδοσφαιρική πιάτσα κυκλοφορεί ότι ο Κλάτενμπεργκ, ναι σε αυτόν το... χρεώνουν, θέλει να μειωθούν οι ρέφερι του πίνακα της μεγάλης κατηγορίας από 28 που είναι τώρα σε 16 και οι βοηθοί από 50 σε 25. Πως μεταφράζεται αυτό; Η «εξυγίανση» θα δώσει... βραβεία σε όποιους διαιτητές θέλει και φυσικά τα κριτήρια θα είναι «εξυγιαντικά»!

Θα πρέπει να δείχνουν πόσο πολύ επιθυμούν να παραμείνουν στους πίνακες, μέσω της φιλοσοφίας με την οποία σφυρίζουν. Έτσι θα μείνουν οι «εκλεκτοί των εκλεκτών» που θα παίρνουν σερί ορισμούς ό,τι και αν κάνουν στα γήπεδα ή στο VAR! Δηλαδή, η κατάσταση θα πάει από το κακό στο χειρότερο.

Ήδη, άρχισαν οι διπλοί ορισμοί. Έχουμε το πρωτοφανές γεγονός δυο ρέφερι να πάρουν δυο ορισμούς την ίδια αγωνιστική! Πιο συγκεκριμένα, ο Κοτσάνης (Δράμας) μπήκε VAR Βόλος-ΑΕΛ και Αρης-Αστέρας Τρίπολης και ο Μανούχος (Αργολίδας) Λαμία-Παναθηναϊκός και ΑΕΚ-ΟΦΗ.

Συμπεράσματα: 1)Βλέπουμε ότι ο Κοτσάνης πάει... τρένο, μετά το οφσάιντ-ανακάλυψη κατά του Ολυμπιακού, με το οποίο αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα του εκτός έδρας αγώνα του (1-1) με τον ΠΑΣ Γιάννινα, 2) Ο δε Μανούχος ορίστηκε (και μάλιστα δυο φορές την ίδια αγωνιστική) αν και λίγες μέρες νωρίτερα ο Κλάτενμπεργκ παραδέχθηκε ότι δεν έπρεπε να δώσει πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου, στον αγώνα της περασμένης Δευτέρας με τον Παναιτωλικό.

Πού αλλού γίνονται αυτά; Τι γνώμη έχουν FIFA, UEFA για τον αυτοεξευτελισμό, μέσω των ορισμών, του Κλάτενμπεργκ;

Διαβάστε επίσης

Ο Κλάτενμπεργκ «βγάζει μάτια»

Ο Κλάτενμπεργκ «βγάζει μάτια»

Ο Αγγλος «επικυρώνει» μέχρι και αλλοιώσεις αποτελεσμάτων, αφού δικαιολόγησε το πέναλτι των Διαμαντόπουλου, Γκορτσίλα, Μεϊντάνα στην ΑΕΚ.