Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καταρρέουν τα... πάντα στη διαιτησία!

Καταρρέουν τα... πάντα στη διαιτησία!
Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2020 - 22:24
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

-Οι γραμμές στο VAR μπαίνουν με δυο μέτρα και δυο σταθμά. Ακυρώνεται γκολ του Ολυμπιακού στα Γιάννινα, μετράει, σε παρόμοια φάση, γκολ της ΑΕΚ επί του ΟΦΗ. Όπως και γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Ατρομήτου, στο Περιστέρι.

-Το VAR που πλήρωσε ο ελληνικός λαός εξακολουθεί να μην χρησιμοποιείται σωστά, όμως οι αρμόδιοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Δεν τους ενδιαφέρει ότι από εργαλείο του ποδοσφαίρου, το έχουν κάνει εργαλείο της... εξυγίανσης!

-Ο Φωτιάς (Πέλλας) και ο Μανούχος (Αργολίδας) είναι υποψήφιοι για διεθνείς, δυο ρέφερι που έπρεπε να είναι εκτός πινάκων.

-Τα μέλη της ΚΕΔ (Κλάτενμπεργκ, Καπέλα, Σνόντι) και η... κομπανία του Περέιρα που κράτησε ο Κλάτενμπεργκ (δηλαδή οι Καλύβας, Κουκουλάκης, Ιωσηφόγλου, μαζί και η Κόκκοτου που είναι στον πίνακα χωρίς να έχει σφυρίξει ματς της Super League) μπαίνουν παρατηρητές! Έτσι δεν αυξάνουν τις ήδη παχυλές αμοιβές τους;

-Με πρόσχημα τον κορονοϊό βάζουν τους παρατηρητές να βαθμολογούν από την τηλεόραση και από τα σπίτια τους. Η... βαθμολογία της πυτζάμας ή της φόρμας και η... βαθμολογία της παντόφλας. Μα καλά, μόνοι τους δεν κάθονταν στις εξέδρες του γηπέδου;

-Το επίπεδο των διαιτητών, συμπεριλαμβανομένων και των διεθνών είναι πιο κάτω και από το... παρακάτω και στην τηλεκριτική του ο Κλάτενμπεργκ δίνει συγχαρητήρια στον εαυτό του! Τους βγάζει όλους λάδι!

-Ο Κλάτενμπεργκ έπρεπε να κάνει σαρωτικές αλλαγές, όμως δεν έκανε! Αν έλεγε ότι θα δεχόταν τους πίνακες-σκάνδαλο του Περέιρα δεν θα ερχόταν ποτέ στην Ελλάδα. Η θα ερχόταν μόνο για τουρισμό! Όμως, δρα ανενόχλητος, κάνοντας την... παραγοντάρα και τώρα θέλει να κρατήσει στον πίνακα τους εκλεκτούς των εκλεκτών της «εξυγίανσης» για να συνεχίζονται τα ίδια και χειρότερα.

-Εκτός από την ΕΠΟ έχει απαξιωθεί και η διαιτησία. Όμως, αυτό θέλουν. Πως θα συνεχιστεί το 100-0 υπέρ των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και το 100-0 κατά του Ολυμπιακού;

-Που έχει βοηθήσει ο Κλάτενμπεργκ; Τι έχει αλλάξει επτά αγωνιστικές μετά; Ακόμη και τα ΜΜΕ της «εξυγίανσης» προβάλλουν μόνο τη... γελοία τηλεκριτική του στο στιλ «με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω». Τάχα δεν φοβάται να πει την άποψή του; Είναι ποτέ δυνατόν να τα βάλει με τον εαυτό του;

Διαβάστε επίσης

Ο Κλάτενμπεργκ «βγάζει μάτια»

Ο Κλάτενμπεργκ «βγάζει μάτια»

Ο Αγγλος «επικυρώνει» μέχρι και αλλοιώσεις αποτελεσμάτων, αφού δικαιολόγησε το πέναλτι των Διαμαντόπουλου, Γκορτσίλα, Μεϊντάνα στην ΑΕΚ.