Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχασαν τον ύπνο τους λόγω Ολυμπιακού

Έχασαν τον ύπνο τους λόγω Ολυμπιακού
Κυριακή, 4 Απριλίου 2021 - 00:42
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Superleague χωρίς τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει! Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Άλλωστε, είναι η πιο εμπορική ομάδα της Ελλάδας. Και δεν νομίζουμε να αμφιβάλει κανείς...

Για αυτό και έχουν μεγάλο άγχος στη Λίγκα για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Απόδειξη ότι είναι ένα θέμα που έχει ανοίξει πριν από μήνες αλλά το... κρατούν στον «αφρό». «Τρέμουν» στη διοργανώτρια, την περίπτωση ο Ολυμπιακός να πει «όχι» και να μην μπει στην Κεντρική Διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Όχι, μόνο επειδή, στην περίπτωση αυτή, δεν θα είναι κεντρική διαχείριση. Ένας ακόμη λόγος είναι ότι οι τηλεοπτικοί σταθμοί θέλουν πραγματική κεντρική διαχείριση, δηλαδή με όλες τις ομάδες και είναι ένας από τους όρους που έχουν θέσει για να μπουν σε συζήτηση.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει δεσμευτεί, όπως είπε και ο Καραπαπάς στο προηγούμενο ΔΣ, εκφράζοντας τη θέση της ΠΑΕ, πρώτα θα γίνουν γνωστοί οι όροι και το σχέδιο, όπως είπε χαρακτηριστικά «τηλεοπτική διαχείριση κοινή με αυτό το ποσό, από αυτόν τον πάροχο, με αυτή τη διάρκεια και με αυτά τα κριτήρια διανομής στις ομάδες», και μετά θα απαντήσει.

Άρα, ο Ολυμπιακός θέλει ξεκάθαρο τοπίο. Να μην ξεχνάμε ότι οι μεγάλες ΠΑΕ θα έχουν απώλεια εσόδων από μια τέτοια συμφωνία, σύμφωνα με κάποιους υπολογισμούς. Τέλος, όλα αυτά, ας τα έχουν υπόψιν τους τα «συνεργεία» της... εξυγίανσης που κάνουν πόλεμο στην ομάδα, επειδή άλλοι θα κλάψουν αν οι «ερυθρόλευκοι» αρνηθούν την κεντρική διαχείριση. Επειδή για να γίνει, απαιτείται ισονομία.

Διαβάστε επίσης