Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαλτάκος κατά... Μπαλτάκου στη ΓΣ της ΕΠΟ!

Μπαλτάκος κατά... Μπαλτάκου στη ΓΣ της ΕΠΟ!
Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 - 19:12
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μια ωραία ατμόσφαιρα και από μόνος του είναι ο Τάκης Μπαλτάκος! Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν έχει κανένα πρόβλημα να τα βάλει ακόμη και με τον εαυτό του. Τόσο θεαματική, και μάλιστα διπλή οπισθοχώρηση δεν έχει ξαναγίνει σε Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ και μάλιστα από επικεφαλής της ομοσπονδίας, όπως στη σημερινή (30/9) που διεξήχθη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Ο Μπαλτάκος, για μια ακόμη φορά απέδειξε ότι άλλα λέει και άλλα κάνει.

Μάλιστα, το έκανε δυο φορές, άρα εκτέθηκε εις διπλούν, αν προτιμάτε διασύρθηκε εις διπλούν! Τόσο με το θέμα της ΕΠΣ Πειραιά όσο και με αυτό της δικαστίνας Μαρίας Πετροπούλου. Εξαιτίας των δυο αυτών θεμάτων ο πρόεδρος της ΕΠΟ κατάφερε να φανεί αναξιόπιστος. Και αναφέρουμε ότι κατάφερε, επειδή φταίει που άλλα λέει και άλλα κάνει.

Σχετικά με το θέμα της ΕΠΣ Πειραιά, ο Τάκης Μπαλτάκος είχε προβεί σε ένα απίθανο σόου δηλώσεων και ανακοινώσεων ότι τάχα ήθελε να προχωρήσει σε προσωρινή αναστολή της ιδιότητας μέλους της ΕΠΟ, λόγω της ανακοίνωσής της κατά των Μπένετ, Λαμπαδαρίου. Το θέμα είχε εγγραφεί στην ημερήσια διάταξη της ΓΣ, όμως ο πρόεδρος της ΕΠΟ το αφαίρεσε στο... 90'! Εστω και αργά κατάλαβε ότι είναι αδιανόητο να απειλεί και ότι αν διέγραφε την ΕΠΣ Πειραιά θα έβρισκε απέναντί του όλα τα σωματεία της ένωσης. Ετσι, προχώρησε σε οπισθοχώρηση και προτίμησε να αυτοδιασυρθεί. Αλλωστε, δεν προβλέπεται από το καταστατικό της ΕΠΟ διαγραφή ΕΠΣ για ανακοίνωση!

Η δεύτερη οπισθοχώρηση (Μπαλτάκος κατά... Μπαλτάκου!) έχει να κάνει με την υπόθεση της δικαστίνας Μαρίας Πετροπούλου η οποία είχε παραιτηθεί από την Επιτροπή Δεοντολογίας λόγω παρέμβασης τους Μπαλτάκου. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ εκεί που της έκανε παρατηρήσεις, αν και δεν λειτούργησε ενάντια στους κανονισμούς, τελικά άρχισε να μιλάει με εγκωμιαστικά σχόλια, να παραδέχεται ότι ο ίδιος λειτούργησε εκ παραδρομής και έκανε λάθος, για αυτό και, τελικά, δεν έκανε δεκτή την παραίτησή της. Ετσι απέσυρε και την εισήγηση της «παύσης» της για να μην εκτεθεί περισσότερο. Τελικά, η παρέμβαση της προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης έπιασε τόπο.

Διαβάστε επίσης

Τους παίζει μονότερμα ο Μαρινάκης

Τους παίζει μονότερμα ο Μαρινάκης

Η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων δείχνουν εμπιστοσύνη στον πρόεδρο. «Ναυάγιο» των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, αφού τους ακολούθησε μόνο ο Βόλος.