Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόσθετη παρέμβαση ο Ολυμπιακός για το Ατρόμητος-ΑΕΚ

Πρόσθετη παρέμβαση ο Ολυμπιακός για το Ατρόμητος-ΑΕΚ
Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023 - 18:31
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Κόβει τη φόρα της ΑΕΚ ο Ολυμπιακός! Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, σύμφωνα με πληροφορίες, θα πραγματοποιήσει πρόσθετη παρέμβαση στην αυριανή (9/2) εκδίκαση «της υπόθεσης της μεζούρας» στον αθλητικό δικαστή της Super League. Σκοπός των «ερυθρόλευκων» είναι να αναδείξει τον τραγέλαφο που διαδραματίστηκε την Κυριακή (5/2), ώστε να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας Ατρομήτου-ΑΕΚ, με την ΑΕΚ να έχει καταθέσει ένσταση για να πάρει το ματς στα «χαρτιά».

Ο Ολυμπιακός θα είναι στο πλευρό του Ατρομήτου και κατά της ΑΕΚ, όπως το ίδιο ισχύει και για τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε, οι πρόσθετες παρεμβάσεις γίνονται επειδή έχουν έννομο συμφέρον. Ετσι θα ζητήσουν να οριστεί ο αγώνας σε νέα ημερομηνία. Υπενθυμίζουμε ότι τον Ατρόμητο θα εκπροσωπήσει ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας και ουσιαστικά είχε προαναγγείλει τις προαναφερόμενες πρόσθετες παρεμβάσεις του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Τα νομικά όπλα κατά της ΑΕΚ είναι πολλά. Με πιο χαρακτηριστικό η… κωμωδία με τη μεζούρα αλλά και τοι ασάφειες που υπάρχουν στο φύλλο αγώνα του διαιτητή Μανούχου, ο οποίος δεν ξεκαθαρίζει αν το γήπεδο είναι ακατάλληλο.

«Δύο σημεία βρέθηκαν με απόκλιση μικρότερη από το προβλεπόμενο από τον κανονισμό κατά ένα εκατοστό το ένα σημείο, και κατά 2,5 εκατοστά το άλλο σημείο, ενώ άλλα δύο σημεία ήταν ορθά», αναφέρει το φύλλο αγώνα. Γιατί από τους διαιτητές να ληφθεί υπόψη το λάθος ύψος και όχι το σωστό; Επίσης, η μέτρηση έπρεπε να γίνει με λέιζερ για να είναι ακριβείας.

Υπενθυμίζεται πως ο Ατρόμητος, που αμφισβητεί τις μετρήσεις, απειλείται με απώλεια του αγώνα στα χαρτιά, αλλά και με αφαίρεση βαθμών.

Διαβάστε επίσης

Νέες «βόμβες» Ολυμπιακού για τη σαπίλα στη διαιτησία, ζητεί παρέμβαση της UEFA

Νέες «βόμβες» Ολυμπιακού για τη σαπίλα στη διαιτησία, ζητεί παρέμβαση της UEFA

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έστειλε επιστολή όπου αναφέρεται σε επτά «καυτά» σημεία που βγάζουν στη σέντρα το σύστημα και παράλληλα ζητεί να αντικαταστήσει τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ ή να βάλει τοποτηρητή.