Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μην τα μαγειρεύετε, το φύλλο αγώνα είναι ξεκάθαρο

Μην τα μαγειρεύετε, το φύλλο αγώνα είναι ξεκάθαρο
Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 - 14:46
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μην τα μαγειρεύετε, κύριοι της... εξυγίανσης, το φύλλο αγώνα είναι ξεκάθαρο. Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει μόνο με πρόστιμο και δεν είναι έκπληξη μέχρι και η απαλλαγή του καθώς ο Νταβίντε Μάσα, ο Ιταλός ελίτ διαιτητής που τον... έσφαξε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, δεν γράφει ότι τον χτύπησαν αλλά ότι αισθάνθηκε χτύπημα στα γεννητικά όργανα.

Επίσης, δεν γράφει ποιος τον χτύπησε ενώ όλοι είδαν ότι στη φυσούνα υπήρχαν 30 αστυνομικοί για να τον προστατεύσουν. Με βάση την διαιτησία του, αν μπορούσε να «κάψει» τον Ολυμπιακό και με το φύλλο αγώνα θα μπορούσε να το είχε κάνει, όπως έκανε «κουρέλι» τους κανονισμούς παιδιάς, με την αλλοίωση του αποτελέσματος και της βαθμολογίας, όμως δεν γινόταν να αλλοιώσει και την πραγματικότητα.

Πιο συγκεκριμένα ο Μάσα γράφει στο φύλλο αγώνα: «Καθώς εισερχόμασταν στην φυσούνα στην οποία υπήρχαν πολλοί άνθρωποι, αισθάνθηκα χτύπημα στα γεννητικά όργανα χωρίς να αναγνωρίσω από ποιόν».

«Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι», άρα επιβεβαιώνεται η παρουσία 30 αστυνομικών.

«Αισθάνθηκα χτύπημα στα γεννητικά όργανα», άρα δεν είναι ξεκάθαρο ότι τον χτύπησαν.

«Χωρίς να αναγνωρίσω από ποιόν», άρα είναι ξεκάθαρο ότι δεν ρίχνει ευθύνη στους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Αν αναγνώριζε, λαμβανομένης υπόψιν και της σφαγιαστικής διαιτησίας του, δεν θα το έγραφε;

Τα αναφέρουμε πάλι για να γίνει ξεκάθαρο ότι για αυτά τα περιστατικά δεν προκύπτει άλλη τιμωρία πέραν του προστίμου και επαναλαμβάνουμε ότι δεν θα είναι έκπληξη και η απαλλαγή του, επειδή δεν φαίνεται να υπάρχει συμβάν σε βάρος του Ιταλού. Απλή αναφορά κάνει ο Μάσα. Τόσο απλά είναι τα πράγματα, με βάση τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ.

Παρόλα αυτά, τα «εξυγιαντικά» κολοκύθια βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν προπαγάνδα. Η πραγματικότητα δεν χειρουργείται, ούτε η αθλητική δικαιοσύνη μπορεί να γράψει το δικό της φύλλο αγώνα. Ούτε να το ερμηνεύσει λάθος. Ούτε ντου με όπλο είχαμε στον αγωνιστικό χώρο ούτε κάποιος ασπρομάλλης έπιασε βοηθό ελίτ διαιτητή από τα γεννητικά όργανα.

Ακόμη είναι ξεκάθαρο και ότι ο Μάσα σφύριξε τη λήξη του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Το κατάλαβαν όλοι όσοι έβλεπαν το ματς, είτε στο γήπεδο είτε από την τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα ο Ιταλός έγραψε στο φύλλο αγώνα: «Στο 90+6' αποφάσισα την λήξη του αγώνα καθως αντιληφθηκα πιθανή είσοδο των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ετσι έγινε η αλλοίωση

Ετσι έγινε η αλλοίωση

Τα αίσχη των Μάσα, Πινέιρο και Κέλετ επιβεβαιώνουν τη στοχοποίηση του Ολυμπιακού καθώς τον κυνηγούν από την πρώτη αγωνιστική.

Στον κόσμο του ο Τσέφεριν

Στον κόσμο του ο Τσέφεριν

Εικονική πραγματικότητα η επιστολή του προέδρου της UEFA στον Μπαλτάκο, καθώς αν κινδυνεύουν οι ξένοι διαιτητές, κινδυνεύουν και οι Ελληνες. Κατά σύμπτωση ευνοεί το σχέδιο τους να σφυρίζουν ρέφερι της Σούπερ Λίγκας στα ντέρμπι.