Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΛΙ... ΒΙΟΛΑΚΙ ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΡΔΟΜΜΕ:

ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΛΙ... ΒΙΟΛΑΚΙ ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΡΔΟΜΜΕ:
Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015 - 23:20

Αύριο πού... κυκλοφορούν τα μονά θα έχουμε... αποκαλυπτικές δηλώσεις κάποιου πικραμένου παλιού ποδοσφαιριστή.

*** ΔΕΚΑ του μηνός σήμερα * ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ τα ζυγά * ΚΑΙ τις επιθέσεις εναντίον Ολυμπιακού και Βαγγέλα, αναλαμβάνουν τα σάϊτς * ΣΤΙΣ ζυγές μέρες, τις επιθέσεις αναλαμβάνουν τα σάϊτς, τις μονές οι εφημερίδες * ΚΑΙ όλες μαζί, τις αναδημοσιεύουν τα Μέσα του Αλαφούζου και του Νιάου * ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ το φαινόμενο, πλέον και δεν κάνει εντύπωση πιά σε κανένα * ΣΗΜΑΣΙΑ και ενδιαφέρον θα είχε αν σ’ αυτά τα εναλλασσόμενα καθημερινά δημοσιεύματα υπήρχε και κάτι νεώτερο, κάποιο καινούργιο στοιχείο δηλαδή, πού δεν θα το είχαμε διαβάσει πουθενά μέχρι σήμερα * ΝΑ όμως πού δεν υπάρχει τίποτα επί πλέον των όσων αναμασιούνται με επιμελημένη ακρίβεια, εδώ και μήνες.

*** ΕΤΣΙ όπως σας το λέω και όποιος νομίζει ότι δεν είναι έτσι, δεν έχει παρά να προσπαθήσει να διαβάσει τα κείμενα * ΚΑΙ λέω να προσπαθήσει, διότι είναι μονότονα, βαρετά και κακογραμμένα * ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, πρόκειται για το ίδιο πάντα κείμενο, πού διαμορφώνεται ανάλογα με το Μέσον πού το φιλοξενεί, χωρίς επί της ουσίας να αλλάζει τίποτα * ΠΑΝΤΑ τα ίδια και τα ίδια και τα... γίδια με τα πρόβατα, πού αδυνατούν να καταλάβουν, λόγω μειωμένης δυνατότητας καταλογισμού, ότι στην πραγματικότητα αυτά τα κείμενα αποτελούν το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΑΝΟ, τη δική τους κοπαδοτροφή.

*** ΣΗΜΕΡΑ λοιπόν, ήταν η σειρά ενός γαλλικού σάϊτ, περί της εγκυρότητας του οποίου δεν υπάρχει ουδεμία πληροφόρηση * ΜΠΟΡΕΙ να είναι εφάμιλλο σε αξιοπιστία του traxanoplagia.fra ή του γερμανικού klainmaintsoutsounain.do * ΜΠΟΡΕΙ και ακόμα πιο... καταξιωμένο και δημοφιλές * ΟΥΔΕΜΙΑΝ σημασίαν έχει αυτό, όμως * ΣΗΜΑΣΙΑ έχει ότι ΟΛΑ, μα ΟΛΑ, καταλήγουν αναδημοσιευόμενα είτε στο sκατοdna, είτε σε κάποιο άλλο από τα ηλεκτρονικά Μέσα των ακολούθων του Τουϊτη * ΑΥΤΟΙ έχουν αναλάβει τον τομέα της πιο σάπιας, πιο αισχρής και πιο συκοφαντικής επικοινωνίας πού έχει ποτέ υπάρξει στον χώρο του Τύπου! * ΕΤΣΙ δηλαδή βγάζουν το μεροκαματάκι τους.

*** ΤΗ μια μέρα λοιπόν βγαίνει ένας τσάτσος, κατά κανόνα πρώην παίκτης και κάνει... αποκαλύψεις εναντίον του Ολυμπιακού ή της ΕΠΟ και την άλλη μέρα, βγαίνει ένα σκατοΜέσο και δημοσιεύει το ίδιο, γνωστό και τετριμμένο κείμενο, βγαλμένο από τα στούντιο στα βάθη του τηλεοπτικού καναλιού * ΕΚΕΙ συντάσσονται τα κείμενα, από εκεί προωθούνται και ανατίθενται σε χαρτζηλικάκηδες, εντός και εκτός συνόρων, για... «δημοσιογραφική» εκμετάλλευση * ΑΠΛΑ και πολύ γνωστά στην πιάτσα πράγματα, όπως και γνωστές οι ΦΑΤΣΕΣ πού αναδημοσιεύουν τις βρομιές.

*** Η ΦΥΣΗ έχει μερικούς νομοτελειακούς κανόνες, πού δεν ξεπερνιούνται, δεν αλλοιώνονται, δεν παραβαίνονται * ΕΝΑΣ α’ αυτούς, λέει ότι... «έχει ο καιρός γυρίσματα»! * ΕΝΑΣ άλλος, λέει πως «όλα εδώ πληρώνονται» * ΚΑΙ ένας τρίτος, ότι «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον» * ΕΙΔΙΚΑ στον χώρο του ποδοσφαίρου, πού στην ουσία δεν είναι και τόσο ευρύς όσο φαίνεται, πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις, εναλλάσσονται με τόση ακρίβεια, ώστε να μπορεί ο οποιοσδήποτε γνώστης να ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ με ακρίβεια τις εξελίξεις.

*** ΣΗΜΕΡΑ, για παράδειγμα, διαβάσαμε την ειδησούλα: * «Η ΠΑΕ ΑΕΚ προσέλαβε τον πρώην ποδοσφαιριστή της Νίκο Γεωργέα στα τμήματα υποδομής της» * ΚΑΙ μάλιστα, ακόμα πιο αναλυτικά ο ρόλος του Γεωργέα περιγράφεται στην παρακάτω επίσημη ανακοίνωση: * «ΜΕ την ιδιότητα του συντονιστή σε θέματα οργάνωσης των τμημάτων υποδομής ο επί δεκατέσσερα χρόνια ποδοσφαιριστής και πρώην αρχηγός της ομάδας, Νίκος Γεωργέας, συνεχίζει από άλλο πόστο την επαγγελματική του καριέρα στην ΑΕΚ».

*** ΠΙΣΤΟΣ στρατιώτης λοιπόν ο Γεωργέας στην ΑΕΚ * ΟΠΟΥ τον χρειαστούν, προσφέρει * ΑΚΟΜΑ και – πού λέει ο λόγος – να ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΗΡΗΣΕΙ δέχεται, αν του ζητηθεί «για το καλό της ΑΕΚ»! * ΕΤΣΙ είναι οι πιστοί στρατιώτες * ΤΟΥΣ ζητάς να πάνε να καταθέσουν στον ανακριτή ότι το παιχνίδι του Ολυμπιακού ήταν στημένο και εκείνος δέχεται χωρίς καν να το σκεφτεί! * ΚΑΙ να μη σας πω, ότι βάζει και τα δικά του, σαν σάλτσα.

*** ΠΡΙΝ από δυόμισι περίπου μήνες και συγκεκριμένα στις 29 Ιουνίου, έγραφα σ’ αυτήν εδώ τη στήλη: * «ΘΕΩΡΩ (τι ... στην ευχή, μόνον ο Γεωργέας έχει δικαίωμα να... θεωρεί;) ότι ο Γεωργέας ΗΤΑΝ και εξακολουθεί να ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΣ * ΟΤΙ «στήθηκε» από τον Μελισσανίδη, κατ’ εντολής Μελισσανίδη και υπό τις οδηγίες Μελισσανίδη * ΚΑΙ γιατί όλα αυτά; * ΠΟΛΥ απλά, επειδή ο Μελισσανίδης διακατέχεται από αισθήματα ΜΙΣΟΥΣ κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, επειδή ακριβώς ΞΕΡΕΙ ότι όσο υπάρχει ο Μαρινάκης, αυτός θα βρίσκεται σε δεύτερο και τρίτο ρόλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο * «ΣΤΑ τέσσερα», όπως θα έλεγε και ο ένθερμος φίλος της ΑΕΚ κ. Καμμένος.

*** ΚΑΙ για να καταλήξουμε με τον Γεωργέα * Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ αυτός, σε προχωρημένη ηλικία εξακολουθεί να βρίσκεται στο ρόστερ των εν ενεργεία ποδοσφαιριστών της ομάδας του, παρά το γεγονός ότι αυτή διαθέτει πληθώρα αμυντικών στην ίδια θέση (π.χ. ο διεθνής Μπακάκης, ο Γκάλο, ο Βασιλαντωνόπουλος) * Ο ΓΕΩΡΓΕΑΣ είναι πιθανόν να αποσυρθεί από την ενεργό δράση πριν από την νέα περίοδο * ΠΡΟΣ το παρόν, πάντως, δεν το έχει κάνει * ΙΣΩΣ να περιμένει την κατάληξη της υπόθεσης πού ΣΤΗΘΗΚΕ από την καταγγελία Μελισσανίδη, με αιχμή του δόρατος τον ίδιο και άλλους δύο * ΠΙΣΤΕΥΩ ότι είναι πολύ πιθανό να παραμείνει στο ρόστερ, προφανώς σε ρόλο «ματιού» του «προέδρου» (όπως τον είπε) στα αποδυτήρια * ΑΝ όχι, θα του δοθεί σίγουρα άλλος ρόλος στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ή θα σταλεί να ενισχύσει κάποια άλλη, φιλική ΠΑΕ * ΤΟ σίγουρο πάντως για μένα, είναι ότι ο Γεωργέας, κατά τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα συνεχίσει να προσφέρει τις (όποιες) υπηρεσίες του στην ομάδα του * ΚΑΙ τον … «πρόεδρό» της...».

*** ΑΥΤΑ, στις 29 Ιουνίου * ΕΙΝΑΙ γραμμένα και εύκολα τα βρίσκει κανένας * ΕΙΠΑΤΕ τίποτα; * ΕΧΕΤΕ κανένα... παράπονο; * ΕΓΡΑΨΑ κάτι πού... δεν έγινε; * ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ πάλι, σε ό,τι γράφω; * ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΤΕ και ΕΣΕΙΣ ως αναγνώστες αυτής εδώ της στήλης ; * ΣΙΓΟΥΡΑ, ούτε μάγος είμαι, ούτε προφήτης, ούτε... βοηθός φακίρη * ΑΠΛΑ, ΞΕΡΩ! * ΞΕΡΩ και πρόσωπα και πράγματα και μεθόδους και πρακτικές * ΚΑΙ επειδή ΞΕΡΩ, πέφτω σχεδόν ΠΑΝΤΑ μέσα σε ό,τι γράψω * Η ΔΕΝ είναι έτσι;

Μεγάλη επιστημονική ανακάλυψη ερυθρόλευκου ερευνητή:
Ταυτοποιήθηκαν οι ΑΡΔοΜεΜΕδες!

*** ΜΙΑ σημαντική ανακάλυψη από ένα καλό φίλο της στήλης (και προσωπικά του υπογράφοντος) του Απόστολου Γκαγκάνη, διακεκριμένου ερευνητή της ιατρικής και ειδικευμένου σε θέματα δημοσιογραφικής παθολογίας * Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ αυτή ανακάλυψη, δημοσιεύτηκε αρχικά στο redsagainsthemachnie.gr (RATM, για τους φίλους) και θεωρώ υποχρέωσή μου ( σαν ύψιστη προσφορά στο δημοσιογραφικό... «λειτούργημα» και τις θεραπαινίδες του ) να αναδημοσιεύσω μέρος του:

*** «Ερχόμαστε λοιπόν στην κορυφαία ανακάλυψη του Εργαστηρίου Vang Maounier της Μοριακής Βιολογίας, Legend University, του οποίου έχω την τιμή να προϊσταμαι και ανακοινώνω, πανευτυχής, σήμερα. Έτσι, μετά από σειρά εντατικών και πολυετών ερευνών, όπως φαίνεται και στην από κάτω φωτογραφία, ταυτοποιήσαμε το πρώτον διεθνώς ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΝΕΥΡΟΔΙΑΒΙΒΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ «ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ» ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, με συνέπεια η περιβόητη «Νόσος των ΑΡΔοΜεΜΕδων» να μη θεωρείται πλέον ασαφούς, όπως μέχρι προ τίνος, αιτιολογίας, αλλά σήμερα πλέον να έχει διευκρινιστεί ΠΛΗΡΩΣ το αίτιό της.

Οι πέντε νευροδιαβιβαστές: Αποπατίνη, χεστρίνη, σκατεΐνη, τσιρλεΐνη και κουραδίνη.

Συγκεκριμένα, οι 5 άρτι ανακαλυφθέντες νευροδιαβιβαστές των εν λόγω τύπων, που ασχολούνται με το... λειτούργημα της «ορθόφρονος, διαυγούς, αξιόπιστης» και προ πάντων ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ αθλητικογραφίας, είναι κατά σειράν εκ των κάτω και αριστερά προς τα άνω και δεξιά οι: ΑΠΟΠΑΤΙΝΗ, ΧΕΣΤΡΙΝΗ, ΣΚΑΤΕΪΝΗ, ΤΣΙΡΛΕΪΝΗ και ΚΟΥΡΑΔΙΝΗ... Όλες, βιολογικά δραστικές αμίνες, για να κουβαλάνε - όπως προανέφερα - με ασφάλεια και συνέπεια τους ηλεκτρικούς παλμούς των σκέψεων ετούτων των...υποψήφιων για Πούλιτζερ ΑΡΔοΜεΜΕδων, πριν αυτές μετουσιωθούν σε χτυπήματα πληκτρολογίου ή κουβέντες.

Με τον τρόπο αυτό, το γνωστό «βούτα πρώτα πριν μιλήσεις ή γράψεις τη γλώσσα σου ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ», υλοποιείται άψογα: Περνάνε οι ηλεκτρικές εκκενώσεις της εγγενούς ή εντεταλμένης υπό των αφεντικών τους νοσηρής φαντασίας των, του μίσους και του παρανοϊκού αντι-Ολυμπιακού ιδεασμού τους ΚΑΒΑΛΩΝΤΑΣ στους προρρηθέντες νευροδιαβιβαστές, και το εκφρασμένο αποτέλεσμα είτε στο χαρτί είτε στο ραδιόφωνο είτε στις οθόνες, είναι γνωστό ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ. ΤΟ ΤΙ ΣΚΑΤΟΛΟΪΔΙ ΑΜΟΛΑΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠ΄ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ν΄ΑΠΑΝΤΙΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ... Το λέω, με αφορμή κάτι τελευταίες δηλώσεις ενός Κροάτη ποδοσφαιριστάκου (κατόπιν...νουθεσίας ή μόνο βλακείας;) σε γνωστό ηλεκτρονικό ΑΠΟΠΑΤΟ, που αποτέλεσαν και πάλι αφετηρία για αρθρογραφίες επιπέδου μογγολοειδούς ιδιωτείας κατά του ΘΡΥΛΟΥ, σαν και κάποιο αθλητικογραφικό...περίττωμα που διάβασα χτες από γνωστό...χεστρόνι του οποίου το επώνυμο αποτελεί σύνθεση δύο κοινόχρηστων βαφτιστικών ονομάτων... Σιχαίνομαι και να τ΄αναφέρω, μιας και...ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΣΧΗΜΑ.

Απλώς, «συνέπεσαν» όλα τούτα με την ανακάλυψη-σταθμό της ερευνητικής μου ομάδας. Τί να κάνω δηλαδή, σύγγαυροι, να την κρύψω; Να αναβάλω την ανακοίνωσή της διά την επαύριον; Η μετριοφροσύνη και η απορρέουσα εξ αυτής αναβλητικότης, όσο να’ ναι, εεε! Έχουν κι αυτές τα όριά τους...».

ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

*** ΜΕΓΑΛΗ απήχηση είχε το θέμα με την αγωγή και καταγγελία εναντίον του Σίλντενφελντ στην UEFA πού ετοιμάζονται * ΤΑ mail πού έλαβα πάρα πολλά και ιδιαίτερα... ενδιαφέροντα * ΔΥΣΤΥΧΩΣ, δεν μπορώ να τα δημοσιεύσω όλα, βασικά λόγω... χυδαιότητος, η οποία ομολογώ ότι μερικές φορές με... ξεπερνάει!

*** ΙΔΟΥ λοιπόν, μερικά δείγματα:

* «Δεν φταίει ο Σίλντεφελντ και ο κάθε Σίλντεφελντ. Φταίει η μαύρη δημοσιογραφία, τα ΜΜΕ που ανήκουν σε λαθρέμπορους και φοροφυγάδες, κάνοντας τα χατίρια των αφεντικών τους και όλη την άρρωστη νοοτροπία την περνάνε στον κόσμο! Σε έναν τρελό δε δίνεις ποτέ τον λόγο, διότι τότε καταλήγεις επικίνδυνος όπως το σκατοdna» !( Ιον Αλαφουζέσκου).

* «Όσο για την ηθική των Κροατών... γελάνε πάσαι αι νεόδμηται οικοδομαί ανά την υφήλιον... οι τσάτσοι των Χιτλερικών έσφαξαν εκατομμύρια Σέρβων. η Ξεφτίλα έχει Εθνική υπόσταση στο πρόσωπο τους» ( Σπυρίδωνας Μεργιανός).

* (Ο Σίλντενφελντ) «Είναι σε ένα από τα ποιο βρώμικα σωματεία στην Ευρώπη (ναι ποιο βρώμικο και από τον ΠΟΑ!) και έχει το θράσος και μιλεί! Όποιος θέλει μπορεί να μπει στο Google και να γράψει Dinamo Zagreb scandals! Μιλάμε για μια κρατική βρώμικη ομάδα που αγοράζει παίχτες (μέσα από Κροατία) και πουλάει παιχνίδια. Έχει ήδη τιμωρηθεί πολλάκις από την UEFA! Πλακά μας κάνουν ο γιδοβοσκός με των άλλον των ποντικομούρη»! (Αποστόλης Μυλωνάς).

* «Κάθε 5 μέρες λοιπόν ξεμυτίζει ένας πρώην υπάλληλος της Παέ Πόα είτε μιλάμε για προπονητές βλ Φερέιρα είτε μιλάμε για αθλητές βλ το Κροατικό αποτυχημένο αγγούρι και να σκεφτεί κάποιος ότι βρισκόμαστε στην 3η αγωνιστική. Ούτε εγώ θα σταθώ προσωπικά στα όσα είπε η Κροάτισσα οπού σαν άλλος Γεωργέας ανέφερε ότι κάποιος διαιτητής του είπε κάτι αλλά δεν θυμάται ποιος, σε ποιο ματς ήταν αλλά θυμάται όμως ότι το ματς δεν είναι ντέρμπι. Την στιγμή που ο Ολυμπιακός φέτος μόνο για αγορές έδωσε πάνω από 22 εκ ευρώ έναντι 4.5 εκ ευρώ όλων των υπολοίπων η μόνη επένδυση των «εξυγιαντών» είναι η λάσπη.

Αν διαβάζουμε αυτές τις γελοιότητες από τώρα φαντάζομαι τι έχει να ακολουθήσει στην συνέχεια ειδικά όταν πέσουν οι πρώτες αγωνιστικές φάπες στο πρωτάθλημα. Να δω πότε θα ξυπνήσει ο υγιής κόσμος του Πόα και θα τους πάρει με τις κλωτσιές(αν και απ’ όσα ξέρουμε όταν αντιδράει κάποιος τρώει την καρπαζιά του από τους οργανωμένους...).Ας μας πει ο Σίντεφελντ για το πως αλλοιώθηκε η περσινή βαθμολογία των Πλέι οφ όταν και χαρίστηκε πέναλτι και αποβολή στο ματς με τον Αστέρα στην Λεωφόρο.

Ας μας πει το πως κατέκτησε ο αποτυχημένος Κροάτης τον μοναδικό τίτλο στην καριέρα του με την Στουρμ Γκρατς όταν και η τελευταία πήρε τον τίτλο την προτελευταία αγωνιστική κόντρα στην Βίμερ με μούφα πέναλτι με το σκορ στο 1-1 με πέναλτι που έκανε ένας παίχτης που ήταν δανεικός από την Στουρμ. Ας απαντήσει πρώτα για κάτι από αυτά και ελπίζω οι διαιτητές να τον πλακώσουν στις αγωγές για να παραδειγματιστούν και οι επόμενοι. Εκτός των άλλων σκοπός τους είναι να δυναμιτίσουν το κλίμα για το ματς με τους Κροάτες» (Γιάννης Ιωάννου).

Διαβάστε επίσης

Λάθος... MVP έβγαλαν στο ΟΑΚΑ!

Λάθος... MVP έβγαλαν στο ΟΑΚΑ!

Ο Μανώλης Γαβαθιώτης σχολιάζει για τον πολυτιμότερο της ΑΕΚ, που δεν ήταν ο νάνος Μπουονανότε, αλλά ο γίγας Μάνταλος, και την κωμικοτραγική εικόνα του, κυνηγώντας με την καραμπίνα στο χέρι την ευκαιρία να σφυρίξει πέναλτι