Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ΕΠΟ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ ΑΠ' ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΝ ΠΑΟ!!!

Η ΕΠΟ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ ΑΠ' ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΝ ΠΑΟ!!!
Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015 - 20:52

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΑΒΑΘΙΩΤΗΣ

*** ΑΜΕΣΗ και καταλυτική ήταν η «απάντηση» της ΕΠΟ στην απειλή - πρόκληση του Παναθηναϊκού για προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια κατά του διαιτητή Αρετόπουλου, εάν και εφ’ όσον ο … ίδιος κρίνει ότι αδικήθηκε από τη διαιτησία του ! * ΤΗ στιγμή πού γράφονται αυτές οι γραμμές, η ΕΠΟ εκδίδει ανακοίνωση η οποία θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της * ΣΥΜΦΩΝΑ με πληροφορίες μας, η ΕΠΟ απευθύνεται στην Σούπερ Λίγκα, της οποίας μέλος είναι ο Παναθηναϊκός και της ζητάει να τον μαζέψει, αν θέλει να συνεχίσει να είναι διοργανώτρια του πρωταθλήματος !
*** ΑΝ ο Παναθηναϊκός επιμείνει στην πρόθεσή του να προσφύγει σε πολιτικό δικαστήριο κατά της ΕΠΟ ή ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ έχει σχέση με την ΕΠΟ, είτε φυσικό, είτε νομικό πρόσωπο, την ερχόμενη Πέμπτη ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ στα επαγγελματικά πρωταθλήματα ! * Η ΑΠΟΦΑΣΗ της ΕΠΟ είναι ΟΡΙΣΤΙΚΗ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ : Η προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια, συνεπάγεται την ΑΠΟΒΟΛΗ από το πρωτάθλημα, για όσο διάστημα θα υφίσταται και δεν θα αποσύρεται
*** ΣΥΜΦΩΝΑ με τις πληροφορίες μου, ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Γκιρτζίκης επικοινώνησε και τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας κ. Μποροβήλο και τον ενημέρωσε για την απόφαση ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΟΒΟΛΗΣ του Παναθηναϊκού!

Διαβάστε επίσης

Ο «απλός οπαδός» έκανε ρόμπες τους δικαστές της ΕΕΑ

Ο «απλός οπαδός» έκανε ρόμπες τους δικαστές της ΕΕΑ

Ο Μανώλης Γαβαθιώτης γράφει για τους τρεις δικαστές της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, και αν έχουν την τσίπα και την φιλοτιμία να δώσουν τις παραιτήσεις τους σ’ αυτόν που τους κοζάρισε σ’ αυτή την κρατική επιτροπή.